Index / Huis / Mijn GE Koelkast Thermistor heeft een slechte Ohm Reading

Share This Post

Huis

Mijn GE Koelkast Thermistor heeft een slechte Ohm Reading

GE koelkasten gebruiken thermistors om de temperatuur te bewaken om koelgedeelten bij bepaalde temperaturen te houden. Een niet goed functionerende thermistor wordt voorkomen dat uw GE koelkast niet goed fietsen en kan u geld kosten of ruïneren uw vo

AdvertisementGE koelkasten gebruiken thermistors om de temperatuur te bewaken om koelgedeelten bij bepaalde temperaturen te houden. Een niet goed functionerende thermistor wordt voorkomen dat uw GE koelkast niet goed fietsen en kan u geld kosten of ruïneren uw voedsel in de tijd. De eenvoudigste manier om een ​​thermistor testen is met een ohmmeter, waarbij de elektrische weerstand van de thermistor meet.

thermistor

De thermistor is een integraal onderdeel van het GE thermostaat systeem. Het is een eenvoudig apparaat gemaakt van zeer specifieke metalen en belast met een specifieke elektrische stroom. De thermostaat meet de weerstand die de stroom ondervindt door metalen. Omdat de weerstand tegen de temperatuur, geeft dit de thermostaat hoe koud het compartiment. Het past de temperatuur tot een passende reeks.

ohmmeter Lezingen

De ohmmeter zal de elektrische stroom in ohm meten. Als de thermistor temperatuur boven het vriespunt verheffen en de verbindingen te testen door het aan de ohmmeter zij ongeveer 16,6 K ohm, plus of min 5 procent lezen. GE koelkasten hebben vier of vijf thermistors. Als ze niet de juiste hoeveelheid ohm aangeven, ze defect zijn en moeten worden vervangen.

indicaties

Als u vermoedt dat u een thermistor probleem hebben, maar willen niet om alles uit uw thermistors en testen, kijk uit voor bepaalde tekens uw koelkast is defect. Als uw koelkast niet fietsen, of als de compressor is voortdurend actief is, ongeacht welke temperatuur bereik dat u ingesteld, kan er iets mis met de thermistor zijn. Het betekent ontdooicycli kan niet werken, en de koelkast zal minder efficiënt in het algemeen te worden. Controleer en reinig uw compressor coils om ervoor te zorgen dat ze goed werken voordat u begint met het nemen van uw thermistors.

Vervanging

Als de thermistor zelf heeft een slechte lezing ohm, de enige oplossing is de thermistor volledig vervangen. U kunt de aankoop nieuwe thermistors en voeg ze toe aan uw GE-koelkast om het probleem op te lossen. Als de thermistors correct functioneren, maar de thermistor bijlagen op het bedieningspaneel defect zijn, moet u wellicht het hele bedieningspaneel om de koelkast te repareren vervangen.

Share This Post