Index / Cars / Mijn Ford truck zal niet Verschuiving in de versnelling bij het indrukken van het rempedaal

Share This Post

Cars

Mijn Ford truck zal niet Verschuiving in de versnelling bij het indrukken van het rempedaal

Ford trucks zijn zeer geschikt voor het vervoeren of slepen, maar je kunt niet ver komen als je truck zit vast in het park. Gelukkig is het probleem is niet al te moeilijk op te lossen, en u zult in staat zijn om de koppeling tussen de rem en transmi

AdvertisementFord trucks zijn zeer geschikt voor het vervoeren of slepen, maar je kunt niet ver komen als je truck zit vast in het park. Gelukkig is het probleem is niet al te moeilijk op te lossen, en u zult in staat zijn om de koppeling tussen de rem en transmissie overschrijven en krijg de truck weer op gang. Hoewel u niet wilt dat de truck rond te rijden zonder de mogelijkheid om het park in te zetten zonder dat kleven, kunt u de truck lang genoeg om het te krijgen tot een gecertificeerde reparatiefaciliteit rijden.

Stel de parkeerrem, verwijder de sleutel uit het contact en laat de shifter in Park.

Kijk onder de stuurkolom en zoek de stekker aan de onderkant van de cover stuurkolom, alleen maar om de shifter kant van het centrum.

Verwijder de plastic kap met behulp van een platte schroevendraaier.

Druk op de override knop, druk op de rem en verplaats de shifter van park in neutraal. Plaats het deksel op de knop en start de auto met de versnelling in neutraal. Niet terug in neutraal zet de transmissie, anders moet u de procedure opnieuw uit te voeren.

Controleer de remlichten werken. Een veel voorkomende oorzaak van een probleem met de transmissie is een storing in het circuit dat de remlichten opereert. Opereren zonder remlichten is illegaal, dus neem het voertuig naar een gecertificeerde reparatie faciliteit.

Hints

Bij het verplaatsen van de versnellingsbak in neutraal zitten in de stoel en houd de schroevendraaier op de knop met uw linkerhand, grendel de rem met de rechter voet en verplaats de shifter met je rechterhand, anders kun je niet in staat zijn om alles te bereiken.

Als u de handrem niet vaak gebruikt, zorg er dan voor zorgen dat het niet plakken op. Soms zal het niet juist los als je het niet hebt gebruikt voor een lange tijd.

Share This Post