Index / Huis / Mijn Deadbolt Lock draait niet

Share This Post

Huis

Mijn Deadbolt Lock draait niet

Deursloten regelmatig onderhoud nodig, een taak die drukke huiseigenaren vaak negeren. Lock assemblages moeten worden gesmeerd om te kunnen functioneren, en vet kunnen desintegreren loop van de tijd. Het slot kan moeilijk te draaien voor een tijdsper

AdvertisementDeursloten regelmatig onderhoud nodig, een taak die drukke huiseigenaren vaak negeren. Lock assemblages moeten worden gesmeerd om te kunnen functioneren, en vet kunnen desintegreren loop van de tijd. Het slot kan moeilijk te draaien voor een tijdsperiode voordat het uiteindelijk breekt, of het kan plotseling stoppen met werken.

Het probleem

Sloten worden gesmeerd om de onderdelen in beweging te houden en te voorkomen dat het metaal uit te wrijven en krabben in het slot. Wanneer een slot niet is schoongemaakt, het mechanisme grijpt en uiteindelijk breekt, waardoor het slot cilinder weg van de montageplaat te trekken. Druk op het slot veroorzaakt door een verkeerd bout en slagplaat kan leiden tot een storing slot.

De oplossing

Wanneer een slot breekt als gevolg van wrijving, de slotplaat montage en de cilinder moet worden gerepareerd of vervangen. De cilinder en plaat zijn vervangbaar individueel, zodat u de bestaande sluis bekleding, indien gewenst te houden. Alternatief, vervang het gehele slot met een van dezelfde diameter. Vervang onzeker scharnierschroeven met langere schroeven van dezelfde diameter, en zorg ervoor dat de staking plaat is direct tegenover gemonteerd van de bout.

Lock reparatie en vervanging

Open de deur. Verwijder de bekleding schroeven vanaf de binnenkant van de deur en verwijder de sierplaat. Wrikken de plaat uit de deur met het einde van een platte schroevendraaier, indien nodig. Verwijder de schroeven en slotplaat. Steek een schroevendraaier in de assemblage en duw de bout uit het gat in de rand van de deur. Als het mechanisme is intact, schoon en spuit het met op aardolie gebaseerde smeermiddel, opnieuw installeren en testen van de sluis. Als het dan nog niet werkt, installeer dan een nieuwe sluis montage.

Lock Maintenance

Spray het sleutelgat of verwijder de trim en vergrendelen assemblage en spuit de binnenkant van het slot met op aardolie gebaseerde smeermiddel om de zes maanden. Draai de vergrendeling meerdere malen om de spray te dringen, veeg overtollige van de buitenkant van het slot. Controleer de scharnieren en slagplaatje uitlijning en zo nodig aan te passen.

Share This Post