Index / tech / Mijn Belkin router moet constant opnieuw opstarten

Share This Post

tech

Mijn Belkin router moet constant opnieuw opstarten

Met het oog op een sterke, stabiele internetverbinding te bereiken, moet uw router soepel te laten verlopen. Hoewel veel routers zo nu en moet opnieuw worden gestart, kan een regelmatig patroon van een probleem met uw Belkin-apparatuur, uw computer o

AdvertisementMet het oog op een sterke, stabiele internetverbinding te bereiken, moet uw router soepel te laten verlopen. Hoewel veel routers zo nu en moet opnieuw worden gestart, kan een regelmatig patroon van een probleem met uw Belkin-apparatuur, uw computer of internet service provider aan te geven. Door het nemen van stappen om het probleem te verhelpen, kunt u de kosten en de tijd van een service call te vermijden totdat het absoluut noodzakelijk is.

Redenen voor het herstarten

Als je problemen hebt met de internetverbinding, het eerste wat een technicus zal u adviseren te doen is uw router opnieuw op te starten. Daarbij, het resetten u en kan de router aan te sluiten en uit te zenden een signaal dat uw computer kan ontvangen. Gewoonlijk wordt deze werkwijze slechts incidenteel vereist; wanneer u het nodig om voortdurend opnieuw op te starten, kan het een ernstiger probleem betekenen.

firmware-updates

Wanneer uw Belkin router regelmatig opnieuw moet opstarten, kan dat betekenen dat u behoefte heeft aan een firmware-update; Dit geldt in het bijzonder voor oudere routers. Firmware-updates toe te voegen bug fixes en het oplossen van veelvoorkomende problemen met de router, waardoor het soepel te laten verlopen. U kunt de nieuwste firmware in de ondersteuning sectie van de Belkin website. Om de firmware te installeren, moet u de verbinding met de router via een Ethernet-kabel, inloggen op de router interface en volg de "Update Firmware" aanwijzingen.

computer Drivers

Af en toe kan de computer de boosdoener in router problemen. Als draadloze adapter drivers van de computer zijn verouderd of beschadigd, dan belemmert de communicatie met de router. Voor computers met ingebouwde draadloze netwerken, kunt u driver updates te downloaden door het openen Update Center van uw computer. Op een Windows-computer, opent u "Windows Update" in het menu Extra. Op een Mac, kiest u 'Software-update' uit het Apple-menu. Als u een externe netwerkadapter, worden de driver updates gepubliceerd op de website van de fabrikant.

ISP Problemen

Wanneer u potentiële problemen met uw router en de computer hebt verwijderd, kan het probleem liggen in uw internetprovider. Problemen met de service, zoals verstoring van de lijn of elektrische storing, kan de router opnieuw op te starten. In dat geval moet u uw ISP te bellen; kunnen zij in staat om een ​​technicus om uw router instellingen aan te passen, te kijken naar de onderliggende problemen met de kabels, of vervangen door nieuwe apparatuur te sturen.

Share This Post