Index / wettelijk / Michigan arbeidswetten voor begrafenissen

Share This Post

wettelijk

Michigan arbeidswetten voor begrafenissen

Omgaan met het verlies van een naast familielid kan fysiek en emotioneel uitputtend tot het punt waar het kan interfereren met de prestaties op het werk zijn. Desondanks kan Michigan geen mandaat dat werkgevers rouw verlof, zelfs voor werknemers met

AdvertisementOmgaan met het verlies van een naast familielid kan fysiek en emotioneel uitputtend tot het punt waar het kan interfereren met de prestaties op het werk zijn. Desondanks kan Michigan geen mandaat dat werkgevers rouw verlof, zelfs voor werknemers met een sterfgeval in de directe familie. Ook de federale arbeidswetgeving, met inbegrip van de Family Medical Leave Act, bieden geen mandaten voor rouw tijd.

Arbeidswetten Michigan en Federal

Arbeidswetgeving afgedwongen door de staat van Michigan en de Fair Labor Standards Act niet te pakken rouw verlof voor werknemers. Vanwege dit, zijn de werkgevers het recht om het beleid voor verlof en feestdagen te maken zoals zij dat willen. Het beveiligen van betaald of onbetaald verlof tot de dood van een familielid rouwen is een kwestie geheel overgelaten tussen werkgevers en werknemers.

Bedrijfsbeleid en Contracten

Hoewel de werkgever niet verplicht is om rouw verlof toe te kennen, veel organisaties hebben een gecodificeerd verlof beleid voor de rouw periodes. Dit beleid kan worden geschetst in arbeidsovereenkomsten of arbeidsreglement. In de meeste gevallen, als een schriftelijk beleid ten aanzien van rouw verlof in een werkplaats op zijn plaats wordt gezet, moet worden universeel uitgebreid tot alle werknemers. Het beleid kan worden ingetrokken of afgebouwd, maar als er een staande beleid in corporate guidelines, moet worden gehonoreerd.

Act Federal Family Leave

De Federal Family Medical Leave Act mandaten dat werkgevers bieden maximaal 12 weken onbetaald verlof en een gegarandeerde plaats op terugkeer naar het werk voor de zwangerschap, de zorg voor een pasgeboren of om te zorgen voor een familielid met een slopende ziekte. Werknemers zijn ook gegarandeerd 12 weken onbetaald verlof om te herstellen van een ziekte die hen ervan weerhoudt om weer aan het werk. In de meeste gevallen is dit niet rechtstreeks van toepassing op rouw periodes, hoewel een werknemer met familie verlof wiens familielid overlijdt zijn terugkeer naar de werkplek kunnen vertragen tot na de rouwperiode voorbij is als de 12 weken van het verlof niet zijn uitgeput.

Share This Post