Index / Cars / Michelin Tire Care en Air Pressure Tips

Share This Post

Cars

Michelin Tire Care en Air Pressure Tips

Veel mensen weten niet vaak na te denken over hun Michelin-banden als het gaat om auto-onderhoud. Echter, een goede band zorg en een goede inflatie sterk verbeteren van de prestaties van uw auto. Michelin is een band merk bekend om zijn goede prestat

Advertisement

Veel mensen weten niet vaak na te denken over hun Michelin-banden als het gaat om auto-onderhoud. Echter, een goede band zorg en een goede inflatie sterk verbeteren van de prestaties van uw auto. Michelin is een band merk bekend om zijn goede prestaties en een lange levensduur, maar door de juiste wijze de zorg voor en het opblazen van uw Michelin-banden, zij, evenals uw auto, zal veel langer duren en veel beter presteren.

Een typisch personenauto's banden, de juiste spanning tot 35 psi (pond per vierkante inch), kunnen verliezen tot 1 psi per maand onder normale rijomstandigheden, volgens Michelinman.com. Daarom moet u uw bandenspanning koud controleren, of voordat u elke maand hebt gereden voor de dag, ten minste eenmaal. Volgens Edmunds.com, wanneer een band wordt opgepompt, beïnvloedt de prestatie en veiligheid naast verslechtering de besturing van het voertuig. Zorg er ook voor uw reservewiel is de juiste spanning.

Elk voertuig heeft een aanbevolen psi bandenspanning. Daarom zult u niet de aanbevolen psi op de band te vinden. Je moet kijken in de handleiding van ofwel uw auto, op de deurstijl, binnen de brandstof luik flap, of het dashboardkastje deur van uw auto aanbevolen band psi te vinden.

Zorg ervoor dat u een voldoende luchtdrukmeter. Veel van de meters die je in benzinestations zijn niet erg betrouwbaar. Uw lokale Michelin winkel zal manometers die geschikt zijn voor hun producten en kunnen ze te controleren op juistheid.

Goede ventieldopjes zijn belangrijk om met de druk van de band. Na verloop van tijd kan het rubber afbreken en de lucht langzaam kan lekken. Elke keer dat u uw banden te vervangen, zorg ervoor dat je de band dop te vervangen ook.

Volgens Michelinman.com, moet Michelin banden worden gedraaid door een Michelin winkel of lokale monteur eens in de 6.000 tot 8.000 mijl. Hierbij schakelen de wielen waarop de banden zijn geplaatst dat de banden gelijkmatig verloop van tijd slijten. Regelmatig rotatie verlengt de levensduur van uw banden, bespaart u tijd en geld.

Als u merkt dat uw auto bocht naar links of naar rechts wanneer je je handen te laten van het stuur voor een tweede terwijl op een vlakke weg, moet u uw auto te nemen naar een Michelin winkel of monteur om je karakter te controleren. Uitlijningscontroles omvatten het aanpassen van de voorste en achterste ophanging onderdelen. Als uw auto niet goed is uitgelijnd, kan dat leiden tot een abnormale slijtage van de banden.

Wanneer een deel van de band is zwaarder dan de andere na gemonteerd op het wiel, de band uit balans. Afweging van de band compenseert dit onregelmatigheid en helpt uw ​​band te beschermen tegen abnormale slijtage. Band balancing kan worden gedaan door de lokale Michelin winkel of monteur.

Share This Post