Index / Huis / Mexicaanse Kleuren voor Interiors

Share This Post

Huis

Mexicaanse Kleuren voor Interiors

De rijke en levendige kleuren van Mexico worden weerspiegeld in het interieur stijlen. Mexicaanse kleuren voor het interieur omvatten diepe okers, rood en oranje, helder geel, wit en blauw en een scala aan greens en paars. Er zijn niet echt neutraal

AdvertisementDe rijke en levendige kleuren van Mexico worden weerspiegeld in het interieur stijlen. Mexicaanse kleuren voor het interieur omvatten diepe okers, rood en oranje, helder geel, wit en blauw en een scala aan greens en paars. Er zijn niet echt neutraal of conservatieve kleuren in het Mexicaanse kleurenwiel, maar sterke, suggestieve en gepassioneerde tropische kleuren van het land en het klimaat. Kunstenaar Chucho Reyes beschrijft Mexico kleuren als een "avontuur van wanorde" voor de gewaagde en opvallende uitbarstingen en combinaties van de Mexicaanse kleurgebruik.

Natuurlijke kleurpigmenten

Natuurlijke kleurpigmenten worden gebruikt met Mexicaanse stenen, adobe en cement architectuur, de voorkeur om synthetische verf voor een betere porositeit en ultraviolet licht weerstand. Okers en rood worden gemengd uit ijzeroxide, worden umbers gemengd uit mangaan, worden grijs gemengd uit steen krijt en greens worden gemengd uit ijzer silicaat. Natuurlijke kleurpigmenten zorgen voor een rustgevende reeks aardetinten zoals bruin, tans, schemerige sinaasappelen, rood, mosterd geel en salie en olijf greens.

-Lime verven

Kalk gebaseerde verven worden gemaakt met gebluste kalk en pigmenten. Het is bestand tegen bacteriën en schimmels, met uitstekende hechtingseigenschappen. De porositeit en anti-bescherming tegen schimmels maken het een waardevol element voor stenen en cement oppervlakken. Op basis van kalk verven zijn meestal aarde kleuren, variërend van crèmes, bruin en geel tot oranje en greens.

stucwerk Finishes

Stucwerk is een mengsel van kalk, zand en water, en acryl of pigmenten worden toegevoegd voor kleur. Een stucwerk afwerking op muren voegt textuur en kleur, en kan ingewikkelde ontwerpen te nemen ook. Stucwerk kan worden gemengd met een kleur voor binnenmuren.

Ocean Color Scheme

Helder geel, licht en donker blauw, turkoois, wit en zilver vormen een kleurenschema dat de kleuren van de oceaan of de heldere nachthemel en de vroege ochtend sfeer oproept. De kleuren worden gebruikt in patronen of op muren, afwerking, deuren en mantels. Het is een kleurenschema vaak gebruikt in de Mexicaanse met de hand beschilderde tegels.

Mexicaanse Sunset Kleuren

Bright sinaasappelen, geel en rood, evenals metallic brons en goud vormen de kleuren van de Mexicaanse zonsondergang. Gebruikte royaal en moedig, deze kleuren samen een sterk statement en een levendig decor voor grote palmen, grote smeedijzeren kruisen en rotan of rustieke houten meubilair.

Tropische jungle Kleuren

Helder groen, fel rood, koningsblauw en hot pink, en soms zwart en heldere gele make-up van de tropische jungle kleuren die een heldere en vrolijke ontwerp te maken. Gebruikt als wand kleuren of accenten, de vrolijke tropische kleuren zijn een sterke design statement. Ze werken goed met grote gebieden, alsmede kleinere scherm gebieden, in tegels en keramiek en in wandkleden en textiel. Zij zijn de centrale kleuren in serapes.

Share This Post