Index / Eten drinken / Metal Vs. Glazen bakken pannen

Share This Post

Eten drinken

Metal Vs. Glazen bakken pannen

Glas en metalen bakvormen zijn even nuttig in de keuken. De keuze om te gebruiken in plaats van een de ander is meestal een kwestie van persoonlijke voorkeur. Weten hoe elk presteert zal u helpen de beslissing te nemen. Glazen bakvormen warmte vast e

Advertisement

Glas en metalen bakvormen zijn even nuttig in de keuken. De keuze om te gebruiken in plaats van een de ander is meestal een kwestie van persoonlijke voorkeur. Weten hoe elk presteert zal u helpen de beslissing te nemen.

Glazen bakvormen warmte vast en kook verder enkele minuten nadat de pan uit de oven wordt verwijderd. Dit maakt het glas een goede keuze voor voedingsmiddelen die moeten worden bruin.

Gerechten met een hoge zuurgraad, zoals citrusvruchten en tomaten worden gebakken in bakblikken glas. Bakblikken van metaal een chemische reactie die het voedsel kunnen verkleuren.

Gebruik nooit glazen pannen voor roosteren, omdat de hoge temperaturen kan het glas breken. Alleen metalen bakken pannen moeten worden gebruikt onder de grill.

Bij gebruik van een glazen ovenschaal moet oventemperatuur verlaagd met 25 graden Fahrenheit vanwege vermogen van het materiaal om warmte langer aanhoudt. Oventemperatuur moet worden verminderd 25 F als u gebruik maakt van een dark metal pan, die sneller dan lichtere metalen zal opwarmen.

Als u graag de gebakken gerecht te snijden terwijl het nog in de pan, zoals brownies of lasagne, een glazen ovenschaal is een betere keuze. Metalen schalen zijn gemakkelijk krassen en anti-aanbak afwerking kunnen worden beschadigd.

Share This Post