Index / Huis / Metal polijsten Technieken

Share This Post

Huis

Metal polijsten Technieken

Polijsttechnieken metalen variëren afhankelijk van het type metaal worden gepolijst en het gewenste resultaat. Echter, kunnen de meeste metalen gepolijst zijn als je eenmaal weet precies wat te doen en de stappen voor het goed te doen. Hieronder zijn

Advertisement

Polijsttechnieken metalen variëren afhankelijk van het type metaal worden gepolijst en het gewenste resultaat. Echter, kunnen de meeste metalen gepolijst zijn als je eenmaal weet precies wat te doen en de stappen voor het goed te doen. Hieronder zijn een aantal technieken voor het polijsten van de metalen aluminium, messing, chroom, koper, goud, platina, zilver, roestvrij staal en titanium.

Polijsten van bepaalde soorten Metals

Clean sier aluminium's zuur of zout oxidatie met een product dat speciaal voor de metalen zoals Engels Custom Pools. Echter, voor aluminium gevonden op voertuigen, is het het beste aan de stok met poetsmiddelen voor metalen die speciaal zijn gemaakt voor voertuigen of neem de ouderwetse route. Begin met ruwe schuurpapier om krassen te verwijderen. schaal dan tot een fijn schuurpapier dat zal u helpen de afwerking die u wenst te bereiken.

Gebruik een zeer zachte doek gedrenkt in citroensap, azijn of alcohol aan minderjarige oxidatie van messing verwijderen. Om aanslag te verwijderen uit messing, te gebruiken lijnolie en een zachte doek. Voor diepere vlekken, met een licht schurende polijsten crème zoals Brasso. Breng het met een scrubby spons die ook kan helpen verwijderen krassen als je poetsen. Als dat volstaan ​​niet doet, probeert staalwol voorzichtig wrijven in de richting van de nerf. Ga dan naar een schuurlinnen voor de laatste polish.
Voor antieke koperen stukken, polijsten stappen zoals die hierboven kan heel goed worden ontmoedigd door het messingsmetaal experts. In plaats daarvan zijn ze meestal raden het gebruik van niets meer dan warm, zeep water. Breng vervolgens lijnolie over de top voordat polijsten schoon met een zeer zachte doek.
Die ooit methode uiteindelijk wordt gekozen, moet u grondig te spoelen het product schoon als je eenmaal klaar bent met poetsen. Neutraliseren elke zuren binnen poetsmiddelen door dompelen het product binnen een oplossing van natriumbicarbonaat en water.

Probeer een schoonmaakbedrijf licht vervuild cooper met citroensap. Ontwikkelen van een mengsel van zout en azijn te aangetast koper schoon te maken. Als het item ernstig is aangetast, kan het nodig zijn om onder te dompelen in een pot hete water vermengd met het zout en azijn mengsel. Als dat nog steeds niet werkt, probeer het mengen van genoeg bloem met het zout en azijn om een ​​schoonmaak pasta te maken. Toepassen op de koper en laat het zitten gedurende minstens 30 minuten of langer. Hopelijk, zult u dan in staat zijn om weg te spoelen van de aanslag met warm water.
Een andere reinigingspasta voor koper kan worden gemaakt van citroensap, bakpoeder en zout. Wrijf het op met een schone, zachte doek en spoel het dan schoon. Toch combineert een andere pasta citroensap en room van tandsteen. Het wordt op dezelfde wijze als de andere zelfgemaakte pasta hierboven vermeld.
Ernstig aangetast koper zal waarschijnlijk vereisen een commerciële polish. Er zijn vele op de markt die heel goed werken. Volg de aanwijzingen op de Poolse merk gekozen.

Clean chroom met poetsmiddelen die speciaal voor dat metaal. Echter, geen chroompolish toepassing tot het metaal eerst is gereinigd met warm water en zeep en droog met een zachte doek. Volg de aanwijzingen in de instructies van de gekozen product.
Als het chroom slechts licht is bekrast, gebruik gewoon baby-olie naar de oppervlakte te poetsen na het schoonmaken. Buff het om een ​​glanzend oppervlak met een super zachte doek.

Waar mogelijk houden goud, platina en zilver schoon en gepolijst met niets meer dan een zachte doek juwelier. Het verdient de voorkeur het blootstellen edelmetalen in een soort van reiniging verbinding. Echter, als dat niet voldoende is, indien mogelijk schoon te maken met eenvoudige soda en water toegepast met een zeer zachte tandenborstel. Als geen van deze methoden werkt, het metaal polish nodig om het goed te reinigen. Kies altijd voor een sieraden kwaliteit polish (ook voor niet sieraden items, want het is de meest zachtaardige) die speciaal is gemaakt voor het type metaal in kwestie.

Poolse roestvrij staal en titanium producten die slechts licht zijn gekleurd met glas schoonmaakmiddelen zoals Windex of witte azijn en water. Wanneer krassen zijn een deel van de vergelijking, echter gebruik maken van een van de commerciële poetsmiddelen op de markt die speciaal voor RVS en / of titanium. Deze producten worden vaak bedoeld zowel te reinigen en herstellen. De meeste zijn gemakkelijk sprays die rechtstreeks aan het item kan worden toegepast en schoongeveegd met een zachte doek. Er zijn ook wegwerp roestvrij staal poetsdoeken die één keer kan worden gebruikt en vervolgens gooide weg.
Voor de zwaar beschadigde items, kan het nodig zijn om te poetsen met zware schuurmiddelen die gelijk is aan het bedrag van de schade het metaal heeft ervaren. Aangezien beide zijn extreem harde metalen, kunt u zich veroorloven om meer schurende materialen om ze schoon te kiezen.

Metal polijsten Technieken

Kies alleen hoge kwaliteit schoonmaak en polijsten doeken voor het polijsten van edelmetalen. Indien mogelijk kiezen die zijn gemaakt voor het specifieke metaal te polijsten.

Test de lak of reinigingsmiddelen op een deel van het metaal dat niet voordat daadwerkelijk gebruik op het oppervlak van het artikel vertoont. Als het veroorzaken van meer krassen of anderszins schade toebrengt aan het product, ga dan naar een alternatieve methode polijsten.

Poetsmiddel kleine delen van het metaal tegelijk. Ook in het Pools met de nerf van het item, niet in cirkels.

Solliciteer zachte druk bij het polijsten. Te veel druk kan elk metalen krassen.

Buff het product na het reinigen en polijsten van het item totdat er geen resten komt uit op het polijsten doek en de metalen verschijnt glanzend.

Hints

Zodra de finish is bereikt, kunt u het bekleden van de aluminium met blanke lak. Gebruik meel om overtollige polish en wax verwijderen alvorens te spoelen en polijsten van een metaal. Werken met poetsmiddelen, oplosmiddelen en reinigingsmiddelen in goed geventileerde ruimten.

Vermijd ophopen op metaal zoveel mogelijk met reinigings- en poetsdoeken. Vermijd het gebruik van schurende ingrediënten op edelmetalen. Gebruik geen wax op chroom. Het zal de metalen wazig en dof in uiterlijk. Gebruik geen ammoniak of zuren op aluminium, messing of koper. Deze verbindingen vallen veel van de legeringen binnen deze metalen.

Share This Post