Index / tech / Met behulp van Google Hangouts op je telefoon

Share This Post

tech

Met behulp van Google Hangouts op je telefoon

Wanneer de Google + sociaal netwerk gelanceerd, een van de meest spraakmakende functies was Hangouts, de ingebouwde video-chat-dienst, waarmee tot 10 mensen virtueel te "hangen" op hetzelfde moment. Nu zijn er Google+ mobiele apps dat bepaalde m

AdvertisementWanneer de Google + sociaal netwerk gelanceerd, een van de meest spraakmakende functies was Hangouts, de ingebouwde video-chat-dienst, waarmee tot 10 mensen virtueel te "hangen" op hetzelfde moment. Nu zijn er Google+ mobiele apps dat bepaalde mobiele platforms ondersteunen, zodat u een Hangout overal zo lang maken als je toegang tot een high-speed mobiel netwerk of Wi-Fi hebben.

Mobile Features

Als u gewend aan het gebruik Hangouts op je computer bent, zult u merken dat bepaalde functies niet beschikbaar zijn in de mobiele app. Zowel de iPhone en Android-versies toestaan ​​om te beginnen en doe mee Spots uit de stroom en in Messenger, anderen uitnodigen, schakelen tussen de voorste en achterste camera's en tijdelijk dempen van uw audio of video. Kenmerken van de desktop-versie zijn onder andere YouTube-video sharing, tekst chatten en het gebruik van apps - zoals games - tijdens een Hangout sessie.

Wat je nodig hebt

Mobile Hangouts waren beschikbaar voor Android-telefoons voor enige tijd voordat ze voor de iPhone, iPod Touch en iPad-gebruikers gelanceerd als ook in juli 2012. Om te beginnen, zul je een Android-gebaseerde smartphone of een iOS-apparaat met 4.3 of hoger nodig. Het apparaat moet een front-facing camera. Download de meest recente versie van de Google + mobiele app uit de iTunes App Store of Google Play, en je bent klaar om op te hangen zijn. BlackBerry en Windows Phone-gebruikers, helaas, zullen hun Hangouts fix vanaf een computer te krijgen; Google+ is niet een mobiele app beschikbaar voor een van deze platforms zijn vanaf juli 2012.

Het starten van een Hangout

De Google+ mobile app geeft je twee manieren om een ​​Hangout te starten. Als je aan het chatten bent met iemand via Google+ Messenger, kunt u zich wenden dat in een video-chat door de camera-icoontje in de rechter bovenhoek te tikken; een Hangout uitnodiging aan de andere deelnemers van je chat worden gestuurd. Om een ​​nieuwe Hangout buiten Messenger te starten, tikt u op het pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer 'Hangout. "Selecteer de deelnemers door te tikken op hun foto's of door het invoeren van hun naam of de naam van een cirkel in het zoekvak. Tik op "Start" om de uitnodigingen te verzenden en te beginnen met de Hangout.

Tijdens een Hangout

Terwijl je in een Hangout, zie je bepaalde controles voor u beschikbaar. De camera pictogram met de pijl wisselt tussen uw front-facing en naar achteren gerichte camera's. Om uw geluid te dempen, tikt u op het pictogram met de microfoon; tijdelijk uit te schakelen uw camera en worden onzichtbaar voor de anderen, tik op het pictogram camera. Als je in een Hangout met meerdere mensen, wordt de video automatisch naar de persoon die praat - om de camera op een bepaalde persoon te houden, tik van die persoon profielfoto tweemaal en tik vervolgens op het pictogram pin.

Ook al heb je een Hangout zijn begonnen, een deelnemer - ervan uitgaande dat de Hangout is niet op volle capaciteit - kan iemand om mee uit te nodigen. Als u niet wilt om te communiceren met iemand die tijdens een Hangout, kun je haar tijdelijk te blokkeren door haar imago te tikken en het pictogram blok aan te raken; ze zal niet worden opgestart vanaf de Hangout, maar ze zal niet in staat om te zien of u (en vice versa) te horen. De geblokkeerde gebruiker, samen met iedereen in de Hangout, krijgen bericht dat je haar hebt geblokkeerd en andere deelnemers krijgen de mogelijkheid om haar te blokkeren als goed.

Share This Post