Index / Wensen en Feesten / Met behulp van Borax Cut Christmas Tree Care

Share This Post

Wensen en Feesten

Met behulp van Borax Cut Christmas Tree Care

Het houden van kerstbomen verse verlengt de schoonheid aan het vakantieseizoen. Het bijhouden van een boom goed bewaterd is niet altijd genoeg om het in goede conditie te houden. Er is echter een huis recept dat houdt niet alleen een frisse boom goed

AdvertisementHet houden van kerstbomen verse verlengt de schoonheid aan het vakantieseizoen. Het bijhouden van een boom goed bewaterd is niet altijd genoeg om het in goede conditie te houden. Er is echter een huis recept dat houdt niet alleen een frisse boom goed bewaterd en bestand tegen vuur gevaren, maar houdt het behoud van haar schoonheid en geur langer, zodat u om te genieten langer gedurende de kerstperiode.

Wat je nodig hebt

2 kopjes Karo corn syrup

2 oz van Clorox bleekwater

1 theelepel Epsom zout

1/2 theelepel Borax

1 theelepel gecheleerd ijzer (verkrijgbaar bij kwekerij)

2 liter heet water

5-liter emmer

Lege spuitfles

Christmas Tree Care met Borax

Meng alle bovenstaande ingrediƫnten in de 5-gallon emmer en laat, laten oplossen.

Neem je vers gesneden boom en zaag een andere inch van de bodem, waardoor een nog frisser cut waardoor de boom om gemakkelijker te absorberen van het mengsel. Laat de structuur in dit mengsel gedurende 24 uur.

Na 24 uur onderdompelen in het mengsel, beweeg je boom naar de boom staan. Zorg ervoor dat de boom stand heeft een diepe bodem die een diep waterreservoir zal onder in de boom.

Zodra uw boom is ingesteld in de stand, voeg het mengsel in het reservoir totdat het reservoir vol is. Elke dag meer van borax mengsel moet worden toegevoegd aan de boom stand, bijvullen uit. Wanneer de borax mengsel op is, make-up een andere partij en verder toe te voegen aan de boom totdat u besluit om de boom neer te halen.

Andere borax mengsel dat kan worden gebruikt als spray wordt 5 eetlepels borax, 1/4 kopje Epsom zouten en 2 liter water nemen. Mix en zet het mengsel in een spuitfles. Spray boomtakken dagelijks.

Hints

Als uw boom overleeft uw borax mengsel, gewoon meer te maken en te houden toe te voegen voor de duur van het seizoen.

Share This Post