Index / Cars / Mercedes-Benz Hood Latch Problemen oplossen

Share This Post

Cars

Mercedes-Benz Hood Latch Problemen oplossen

Mercedes-Benz auto's gebruik maken van een twee-delige motorkap vergrendeling systeem. De eerste release van de vergrendelingsgreep wordt bereikt door in het voertuig te trekken aan een hendel. Een tweede handgreep, de motorkap vangst handvat, ligt b

AdvertisementMercedes-Benz auto's gebruik maken van een twee-delige motorkap vergrendeling systeem. De eerste release van de vergrendelingsgreep wordt bereikt door in het voertuig te trekken aan een hendel. Een tweede handgreep, de motorkap vangst handvat, ligt buiten en geeft de kap zelf. Problemen met het systeem kan worden verholpen door het volgen van een aantal eenvoudige stappen.

Trek aan de hendel interne vrijlating opnieuw als u de kap met de externe kap vangst greep niet kunt openen. De externe kap vangst handvat zal niet werken, tenzij de ontgrendeling interieur eerst wordt getrokken. U kunt het interieur hendel aan de linkerkant van het stuur te vinden, net boven de voet ook.

Trek de kap vangst verwerken naar buiten van de radiator grille als de motorkap vergrendeling de kap niet zal openen. Je ziet de kap vangst hendel in de rechter helft van de radiator een paar lamellen naar beneden vanaf de top. Trek deze naar buiten zo ver mogelijk naar binnen en til de kap van onderaf. Op veel Mercedes voertuigen, het radiatorrooster is een onderdeel van de kap, zodat het grijpen van de kap onder de grille voor een goede grip.

Als de grendel niet zal halen, sluit de kap door het te laten dalen van ongeveer 8 inch. De kap heeft een stevige, zwaartekracht gedreven sluiten voor de kap klink goed te laten werken. Als de kap enigszins wordt verhoogd, wordt de grendel niet ingeschakeld. Probeer opnieuw sluiten van de kap met meer kracht.

Hints

Til de kap van de motorkap of radiator grille en niet de motorkap vangst handvat. De vangst handvat is niet ontworpen om de motorkap te tillen en kunnen beschadigd raken als je het gebruikt om dit te doen.

Het systeem is ontworpen om te worden gebruikt wanneer het voertuig stilstaat, omdat de luchtstroom passeren onder de kap open kap kunnen dwingen. Dit kan ertoe leiden dat de kap los en in de lucht te worden.

Share This Post