Index / Wensen en Feesten / Meest romantische Verjaardag Cadeaus voor haar

Share This Post

Wensen en Feesten

Meest romantische Verjaardag Cadeaus voor haar

Een romantisch cadeau is bijna nooit de werkelijke geschenk zelf. Wat belangrijker is dat het geschenk brengt u en uw vrouw of vriendin dichter bij elkaar. Het gevoel kan een moment of een dag duren, maar uw gift nodig heeft om een ​​band die jou en

Advertisement

Een romantisch cadeau is bijna nooit de werkelijke geschenk zelf. Wat belangrijker is dat het geschenk brengt u en uw vrouw of vriendin dichter bij elkaar. Het gevoel kan een moment of een dag duren, maar uw gift nodig heeft om een ​​band die jou en je geliefde herinnert waarom je van elkaar houden creëren. Alvorens te beslissen over een romantisch cadeau, voorstellen hoe ze zullen reageren en hoe goed de gave zegt: "Ik hou van je, en je bent in mijn gedachten."

Volgens een onderzoek uit 1989 in het "Journal of Social Psychology," paren die aanwezig waren een spannende film waren meer aanhankelijk en verbale daarna dan koppels die een documentaire zag - de auteurs speculeren dat een spannende ervaring creëert dezelfde toegenomen gevoelens van tevredenheid in een relatie. Maak je eigen opwinding door het nemen van uw geliefde naar een nieuwe en glamoureuze restaurant, het ervaren van spannende attracties samen bij de plaatselijke kermis of het aanbieden van haar een les over de skipistes, in een klimhal of op een lokaal meer om te waterskiën.

Wanneer u uw liefde wat ze wil geven, je oplettendheid maakt van elke gift in een romantische een, want je hebt laten zien dat u aandacht te besteden aan haar. Als je weet dat ze wil een fancy portemonnee, kitten, diamanten oorbellen of citroenboom vol met fruit, verras haar met het punt - de verrassing zelf wordt een deel van de gift. Als ze altijd heeft willen een reis naar Parijs, maar het is buiten je budget, maak een Parijse avond thuis met Franse gerechten en wijn, Franse muziek en een geschenk van de Franse parfum.

Een geschenk van uw hart kan de eenvoudige vorm van een handgeschreven notitie op een kaart te nemen iets te zeggen als: "U maakt mijn leven de moeite waard", een ingelijste foto van de twee van u of de voltooiing van een klusjesman project heeft ze al willen u om te voltooien. Voor sommige vrouwen, een geschenk van uw tijd bij haar op een shopping trip naar de juiste trui te vinden of sjaal zou de meest romantische wat ze kon voorstellen. Voor andere vrouwen, gaan dansen biedt romantische momenten, vooral als je jezelf zo volledig ongecoördineerd.

Geschenken die roepen de zintuigen ook sterke gevoelens die kan vertalen in romantiek te creëren. Neem je vrouw of vriendin naar een concert voor een optreden van de love songs of suggestieve orkestmuziek, of deelnemen aan een spel samen met een sterke emotionele optredens. Voor duidelijk sensuele giften, geef haar parfum, een kasjmier trui die uit schreeuwt om knuffelen, een zijdeachtige negligé of massageolie en een geurkaars.

Share This Post