Index / tech / Medion Restore Help

Share This Post

tech

Medion Restore Help

Medion, een Duitse elektronica bedrijf dat actief is in de Verenigde Staten, Europa en Azië, biedt een lijn van laptops en pc's voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Als uw Medion computer vertoont vreemd gedrag of stopt met werken, dan kunt u het ui

AdvertisementMedion, een Duitse elektronica bedrijf dat actief is in de Verenigde Staten, Europa en Azië, biedt een lijn van laptops en pc's voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Als uw Medion computer vertoont vreemd gedrag of stopt met werken, dan kunt u het uitvoeren van een systeem te herstellen om het probleem te verhelpen. Medion computers bieden twee opties voor terugzetten: Windows Systeemherstel en System Restore aangedreven door Symantec.

Systeemherstel

Medion computers met Windows XP, Vista en Windows 7 zijn voorzien van een Systeemherstel hulpprogramma. Windows maakt automatisch herstelpunten op de computer, die in wezen zijn momentopnamen van de configuratie van de machine op dat moment. Als u nieuwe drivers of software te installeren en de computer niet meer werkt, een Windows Systeemherstel meestal het probleem is opgelost.

Om uw Medion computer terugkeren naar een eerder herstelpunt, sluit alle toepassingen. Klik op "Start" en typ "systeem te herstellen" in het zoekvak. Klik op "System Restore" in de zoekresultaten en selecteer alle beschikbare herstelpunt. Klik op "Finish." Als dit het probleem niet oplost, probeer dan terug te keren naar een eerder herstelpunt. Als laatste redmiddel, kunt u het uitvoeren van een volledig herstel.

Over Volledig herstel

Uw Medion computer bevat Systeemherstel aangedreven door Symantec. Deze tool verschilt van de Windows-hulpprogramma Systeemherstel omdat het uw computer herstelt terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Alle bestanden en gegevens op de computer worden weggevaagd tijdens dit proces; echter, driver-updates die u hebt geïnstalleerd, blijven behouden. Na het proces, moet u al uw verwijderde programma's opnieuw installeren.

Back-upgegevens

Als u niet wilt dat uw gegevens verloren gaan tijdens het herstelproces, moet u een back-up voordat u begint. Windows biedt verschillende manieren om een ​​back-up van uw gegevens: u kunt opslaan op de "D:" drive op uw Medion computer, omdat alleen de "C:. Schijf wordt beïnvloed door een systeem te herstellen Als u een grote hoeveelheid gegevens op te slaan sluit een externe harde schijf op de computer en uw gegevens naar dat station. USB flash drives werken goed voor back-up van kleine hoeveelheden gegevens. Als je niet een tweede harde schijf of een externe harde schijf hebt, kunt u uw gegevens te branden op cd's of dvd's.

Voer een Volledig herstel

Voordat je start een volledige systeem te herstellen, toegang tot het Windows Help-bestand op uw computer en bekijk de sectie herstellen. Zorg ervoor dat u het proces te begrijpen voordat u begint. Als u klaar bent, plaatst u de cd met uw Medion computer wordt geleverd in het optische station. Klik op "Start" en "Restart" om de machine opnieuw op te starten. Op het volgende scherm, highlight "Boot from CD" en druk op "Enter." De computer is teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dit proces kan enkele uren duren.

Share This Post