Index / Persoonlijke financiën / Maximaal toelaatbare Inkomen bij het indienen van hoofdstuk 7 Faillissement

Share This Post

Persoonlijke financiën

Maximaal toelaatbare Inkomen bij het indienen van hoofdstuk 7 Faillissement

Faillissementswet veranderde drastisch in 2005 met de passage van de Bankruptcy Abuse Prevention en de Consumer Protection Act. Tot en met 17 oktober van dat jaar, faillissementsrechtbank rechters besloten op hun eigen hoeveel inkomen was te veel om

Advertisement

Faillissementswet veranderde drastisch in 2005 met de passage van de Bankruptcy Abuse Prevention en de Consumer Protection Act. Tot en met 17 oktober van dat jaar, faillissementsrechtbank rechters besloten op hun eigen hoeveel inkomen was te veel om te kwalificeren voor hoofdstuk 7; het was een kwestie van mening. De nieuwe wet heeft dat allemaal veranderd. Het voorkomt hoge verdienende consumenten uit het elimineren van hun schulden zonder bij te dragen een deel van hun inkomen aan hun schuldeisers door het maken van alle hoofdstuk 7 filers neem een inkomensonderzoek eerste te kwalificeren.

Het bepalen van uw inkomen

De eerste stap in het inkomensonderzoek vergelijking - en misschien wel het belangrijkste - is het bepalen hoeveel inkomen je hebt. Je kunt niet zomaar de winst van vorige week en vermenigvuldig met 52 uit te komen op uw jaarinkomen. Faillissementsrecht gebruikt uw gemiddelde inkomen in de afgelopen zes maanden, en dit kan lastig zijn. Als je goed verdienen in januari, februari en maart, maar je dan je baan verloren in april en besloten om faillissement in juni, kan die eerste drie maanden van het jaar het gemiddelde inkomen weg te duwen boven wat het eigenlijk is.

Niet alle inkomsten telt in de richting van de middelen test, echter. Als je met pensioen bent, hoef je niet naar de sociale zekerheid inkomen op te nemen. Bronnen van inkomsten moet ook regelmatig zijn, niet wisselvallig. Als uw gezin helpt u uit financieel als ze kunnen, dit is geen regelmatig inkomen; een moment kan komen dat hun budget niet zal toestaan. Als u een lening genomen tegen uw pensioen plan om te proberen af ​​te wenden faillissement, dit is geen regelmatig inkomen niet. Regelmatig inkomen omvat lonen, salarissen, rente, dividenden, huren, royalty's en regelmatige pensioeninkomen, evenals de werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en beloningen werknemers.

Je staat het mediane inkomen

Nadat u uw gemiddelde inkomen hebt bepaald, moet je het vergelijkt met het gemiddelde inkomen in uw staat op basis van de grootte van uw gezin. Het gemiddelde inkomen zou hoger voor een gezin van vier zijn dan voor één persoon, en kan meer in één staat dan het andere. Als uw inkomen gelijk aan of kleiner dan de mediaan is, je automatisch over de middelen testen en komt u in aanmerking voor hoofdstuk 7.

Uw Living Uitgaven

Als uw inkomen hoger is dan het gemiddelde inkomen in uw staat voor een gezin van uw maat, je bent niet per se gediskwalificeerd. Dit betekent gewoon dat je moet gaan naar het volgende deel van de middelen proef in plaats van automatisch zwaaide door. Het volgende deel is ingewikkelder, maar sommige websites, zoals Legal Consumer bieden online calculators om u te helpen.

Het tweede deel van de middelen proef gaat het aftrekken van bepaalde kosten van levensonderhoud van uw bruto-inkomen om te bepalen hoeveel geld je nog hebt over elke maand na het betalen van hen. Dit bepaalt hoeveel u uw schuldeisers zou kunnen geven als je voor Chapter 13 ingediend plaats. U kunt aftrekken van uw hypotheek, nutsbedrijven, auto betaling, fiscale verplichtingen, kinderbijslag en alimentatie dollar voor dollar, maar de aftrek voor andere transportkosten, voedsel en kleding zijn gebaseerd op wat een familie van uw maat normaal besteedt. Als boodschappen en uit eten gaan meestal kost je $ 1.000 per maand, maar Internal Revenue Service gegevens - waarop deze cijfers zijn gebaseerd op - geven aan dat de meeste gezinnen in uw omgeving door te brengen slechts $ 600, je beperkt tot $ 600, niet wat je eigenlijk besteed.

Tip

U kunt in staat zijn om een ​​beetje meer aftrekken van uw inkomen als je getrouwd bent, maar uw echtgenoot is niet faillissement met je mee. Je bent verplicht om het inkomen van uw echtgenoot voor het inkomensonderzoek omvatten, aangezien het geld komen in uw huishouden om u te helpen betalen uw andere aftrekbare kosten. Maar je kunt een echtelijke aanpassing aftrek bedragen besteedt ze voor haar eigen persoonlijk gebruik, zoals credit cards in haar eigen naam, haar persoonlijke representatiekosten, haar auto lening en verzekeringen, mobiele telefoon plan en student lening betalingen af ​​te trekken van toepassing.

Waarschuwing

Als je de echtelijke aanpassing aftrek claimen, wees voorzichtig met uw berekeningen en zorg ervoor dat u de kosten te documenteren U kunt dezelfde kosten niet tweemaal aanspraak -. Een keer als de jouwe en opnieuw als het hare - zoals als je er een autoverzekering beleid dat zowel uw auto dekt. Erachter te komen hoeveel van de premie te wijten is aan haar inkomen, dan beweren dat de rust als uw eigen rekening.

The Bottom Line

Als u minder dan $ 100 per maand over voor schuldeisers na het betalen van de kosten, heb je de middelen doorstaan. Als je extra inkomen bedraagt ​​meer dan $ 166,66 per maand, heb je de middelen test is mislukt. Je kunt niet bestand voor hoofdstuk 7, maar u kunt bestand voor hoofdstuk 13. Als uw besteedbaar inkomen ergens valt tussen deze twee cijfers, moet u om te bepalen of het is genoeg om je concurrente schuldeisers te betalen, zoals credit card maatschappijen, ten minste 25 procent van wat je ze over vijf jaar te danken. Als het antwoord ja is, moet je bestand voor Hoofdstuk 13.

Share This Post