Index / Huis / Mattress Firm Vs. zachte matras

Share This Post

Huis

Mattress Firm Vs. zachte matras

Slapen een gemiddelde van acht uur per nacht, een persoon besteedt bijna 3.000 uur of 120 dagen per jaar in bed. Een goede nachtrust bevordert een betere fysieke gezondheid en emotionele welzijn. Uw matras is een bepalende factor bij het bepalen van

AdvertisementSlapen een gemiddelde van acht uur per nacht, een persoon besteedt bijna 3.000 uur of 120 dagen per jaar in bed. Een goede nachtrust bevordert een betere fysieke gezondheid en emotionele welzijn. Uw matras is een bepalende factor bij het bepalen van de kwaliteit en kwantiteit van nachtelijke slaap. Stevige matrassen vergemakkelijken een nacht van goede nachtrust voor sommigen, terwijl anderen een goede nachtrust de hele nacht door op een zachte matras.

Mattress Firm

Een stevige matras is van oudsher aanbevolen door artsen voor mensen die lijden aan pijn in de rug. Volgens de website Spine-Health (spine-health.com), werd een recente studie, uitgevoerd in Spanje met patiƫnten met lage rugpijn. De conclusies bleek dat een medium-stevige matras in plaats van een stevige matras meer kan verlichten pijn in de rug en zorgen voor een betere ondersteuning van de rug. De hoeveelheid en de plaatsing van spoelen in een matras bepaalt de mate van ondersteuning.

zachte matras

Zachte matrassen zijn cushy en zacht, maar ze zijn niet de beste voor iedereen. Mensen met een rug, nek of schouderpijn moet de zachte matras te voorkomen. Zachte matrassen niet je gewicht zo gelijkmatig te verdelen als steviger degenen. U kunt wakker worden met je heupen verzakking of je schouders slumping. Jongeren zonder de bovengenoemde problemen kunnen pijn geniet het omhullingsdeel comfort van een zachte matras.

Memory Foam Mattress

Memory foam matrassen zijn een gevolg van het humeur schuim gemaakt door NASA in 1966 om schokken te absorberen, een betere bescherming en een betere comfort voor hun stoelen. Memory foam matrassen reageren op het lichaam druk en warmte, waardoor ze snel schimmel aan de vorm van het lichaam. Mensen met een gezamenlijke gevoeligheid of andere voorwaarden kunnen profiteren van het lichaam contouren mogelijkheden van een memory foam matras.

Het vervangen van uw matras

Als je niet goed slapen 's nachts, kunt u profiteren van het evalueren van uw matras en het bepalen of de tijd is gekomen om het te vervangen. Zichtbare tekenen van slijtage en het voelen van de spoelen wanneer je liggen zijn duidelijke tekenen van uw matras is in de laatste dagen. Andere indicatoren betekenende u wellicht een nieuwe matras nodig zijn onder andere 's morgens pijn en pijn die niet verminderen tijdens de dag, het horen van krakende geluiden bij bewegen in je bed en het rollend naar het midden van het bed.

Share This Post