Index / Sport en fitness / Materialen voor het maken van plastic Worms

Share This Post

Sport en fitness

Materialen voor het maken van plastic Worms

Niet lang na plastische wormen op de markt kwam in de late jaren 1940 de materialen en instructies voor het maken van wormen thuis beschikbaar gekomen. Vandaag zijn deze voorraden zijn te vinden in de grotere winkels aan te pakken en van vele online

AdvertisementNiet lang na plastische wormen op de markt kwam in de late jaren 1940 de materialen en instructies voor het maken van wormen thuis beschikbaar gekomen. Vandaag zijn deze voorraden zijn te vinden in de grotere winkels aan te pakken en van vele online leveranciers. Er is geen grotere kick dan een grote bas vangen op een lokken die u hebt gemaakt, en het maken van je eigen wormen kunt u worm stijlen en kleuren die niemand anders zal moeten maken.

The Plastic

Plastic wormen zijn gemaakt van een melkachtige vloeistof kunststof die wordt verhit tot ongeveer 350 ° C en uitgegoten in een vorm van een worm maken. Voordat gieten in een mal, wasverzachter of verharder, kleurstof, zout en glitter worden toegevoegd indien gewenst. Het is belangrijk dat het geheel wordt gemengd en een gelijkmatige temperatuur wordt gehouden; te koud en het plastic niet goed giet, te warm en het zal rook en branden. De mal wordt licht bedekt met lossingsmiddel en de plastic gegoten totdat deze vol is.

De schimmel

Vormen voor kunststoffen wormen uit vele materialen. Een eenvoudige vorm kan thuis gemaakt worden met behulp van gips of 100 procent siliconenkit. Het maken van een mal is eenvoudig, gewoon lijm het origineel van uw worm op een vlakke ondergrond, zoals een stuk glas, en maak een open doos omheen. Plaats de wanden van de doos ongeveer 1 inch afstand van de worm je gieten en hete lijm ze op hun plaats. Coat de binnenkant van de wanden, de worm en het vlakke oppervlak met een loslaatmiddel, zoals sproeidrogen bakolie. Een lichte aanraking is hier belangrijk is, hoeft u niet wilt dat een structuur met de release agent te maken. Wanneer het gips of silicone is genezen, verwijder de muren en vlakke ondergrond om de mal bloot te leggen. Opruimen overtollige schimmel materiaal dat sijpelde tussen de worm je vormen en het glas. Wacht 24 uur zodat de schimmel volledig genezen alvorens het te gebruiken.
Mallen kunnen ook commercieel worden aangeschaft. Matrijzenmakers bieden veel verschillende soorten worm en grub mallen in zowel siliconen en aluminium modellen.

additieven

Een zeer populaire aas voor de afgelopen jaren heeft de Yamamoto Senko geweest. Deze worm ziet er niet uit als een traditionele plastic worm; het is stick-achtige en heeft geen staart. Wat het wel hebben, is zout impregneren. Worm makers voordat Gary Yamamoto wist dat zout een belangrijke attractor van bas, maar hij was de eerste die met succes zet het zout in de plastic. Worm makers, waaronder home worm maken van hobbyisten, nu het zout toe te voegen op een regelmatig. Wees ervan bewust dat zout beïnvloedt worm duurzaamheid en het gewicht en de kleur. Experimenteren met de combinatie van zout en kleurstof om de kleur die u zoekt te bereiken. Het zout voor worm maken is zeer fijn om te helpen houden het in suspensie. Het kan worden gekocht waar worm plastic wordt verkocht.
Er is bijna geen limiet aan het aantal kleuren dat kan worden gemengd in plastic wormen. Kleurstoffen zijn beschikbaar speciaal voor worm maken. Er zijn vele basiskleuren, die allemaal kunnen worden gemengd om aangepaste kleuren maken. Dit is een gebied waar waar je moet zeer goede administratie bij te houden, zodat je in staat zijn om de kleur te reproduceren in de toekomst.
Glitters zijn kleine vlokken van materiaal dat wordt toegevoegd aan de gesmolten kunststof. Veel verschillende grootte vlokken en kleuren zijn beschikbaar, maar allemaal moeten heel goed worden gemengd in de plastic uniformiteit te bereiken.
Geuren zijn oliën die worden toegevoegd aan de kunststof of via wormen in de zak gegoten.
Weekmakers en hardingsmiddelen zijn chemicaliën die worden toegevoegd aan de kunststof om de eigenschappen te veranderen. Een beetje gaat een zeer lange weg, dus wees voorzichtig met behulp van hen. In het algemeen, zachte wormen hebben meer actie, maar worden sneller vernietigd door het slaan vis. Harder wormen langer duren, maar hebben veel minder actie.

Tips en waarschuwingen

Verhit de kunststof met een kleine elektrische kookplaat. Laat de plastic over een gasvlam niet warm te wijten aan het gevaar van brand; de dampen zijn zeer licht ontvlambaar. Doe dit in een goed geventileerde ruimte of buiten vanwege de rook en geur.
Gebruik een pannetje met een giettuit en een handgreep voor het beste resultaat.

Share This Post