Index / Ambachten / Materialen voor het maken van een sleutelhanger

Share This Post

Ambachten

Materialen voor het maken van een sleutelhanger

Het maken van een sleutelhanger is een gemakkelijke en leuke vaartuig voor zowel kinderen als volwassenen. De materialen die nodig zijn voor het maken van een sleutelhanger zijn gemakkelijk te vinden, afhankelijk van het type van versiering dat u wil

Advertisement

Het maken van een sleutelhanger is een gemakkelijke en leuke vaartuig voor zowel kinderen als volwassenen. De materialen die nodig zijn voor het maken van een sleutelhanger zijn gemakkelijk te vinden, afhankelijk van het type van versiering dat u wilt maken.

Identificatie

Elke sleutelhanger moet een sleutelhanger loop hebben, of haak, als basis. Deze bestaan ​​uit een soort ring die kan worden geopend en gesloten. Sommige soorten hebben korte kettingen of extra lussen om decoraties of de sleutels hechten aan.

Functie

De materialen voor het maken van een sleutelhanger dienen twee belangrijke doelen. Eerst wordt de ring ontworpen om meerdere sleutels veilig te houden. Toevoegen en het wegnemen van de toetsen wordt vergemakkelijkt door enkele opening. Chains of lanyards worden gebruikt om verbinding te maken met de kleding van de eigenaar of houd een sieraad.

Grootte

De meeste materialen voor het maken van zeer belangrijke kettingen zijn vrij klein. Hoepels voor meerdere sleutels kan overal van 1 inch tot 3 centimeter in diameter. Ketens kunnen overal van 1 inch tot 2 voet lang met een kleine haak op het einde. Decoraties bevestigd aan sleutelhangers zijn klein genoeg om in een zak: niet meer dan 2 centimeter in omvang.

Tijdsspanne

Het verzamelen van de materialen om een ​​sleutelhanger vereist slechts een reis naar een lokale ambachtelijke winkel. Crafting een handgemaakte sleutelhanger kan meestal worden gedaan in een paar uur. Meer gedetailleerde versieringen, zoals geweven lanyards of kralen creaties, kan het langer duren.

Leuk feitje

Onder de meest populaire versieringen voor sleutelhangers zijn souvenirs, zaklampen, flesopeners, lanyards, kompassen, en miniatuur gereedschap en meetlinten. Sleutelhangers met marketing emblemen vormen het grootste deel van de meeste collecties, waaronder het wereldrecord collectie van 41.148 sleutelhangers gehouden door Brent Dixon van Georgia, Verenigde Staten (zie bronnen).

Share This Post