Index / Elektronica / Master Windows 8.1's Hidden Touch Controls

Share This Post

Elektronica

Master Windows 8.1's Hidden Touch Controls

Windows 8.1 verbergt veel van zijn interface achter verschillende vegen. Dit maakt ruimte vrij voor full-screen inhoud, maar je nodig hebt om de uithalen leren om Windows echt waarderen op een tablet of touch-enabled laptop. Deze tips zijn alleen van

Advertisement

Windows 8.1 verbergt veel van zijn interface achter verschillende vegen. Dit maakt ruimte vrij voor full-screen inhoud, maar je nodig hebt om de uithalen leren om Windows echt waarderen op een tablet of touch-enabled laptop.

Deze tips zijn alleen van toepassing op de nieuwe touch-interface op Windows 8.1 - niet het bureaublad. Veel van Windows 8.1 de beste desktop functies zijn verborgen, ook.

App Switcher

Je hoeft niet terug naar het startscherm om apps te schakelen hoofd. Tijdens het gebruik van een app een veegbeweging vanaf de linkerkant van het scherm. Je vindt hier een voorbeeld van de meest recente app je met behulp van zien - laten vallen op het midden van het scherm om te schakelen naar die app. Houd vegen van links om verder te gaan flippen tussen de recente apps.

Voor toegang tot een app switcher, veeg van links en verplaats uw vinger naar de rand van het scherm. Thumbnail previews van uw recente apps zal verschijnen op de linkerkant van het scherm. Tik op een app om te schakelen naar het.

breuk

Snap is een van de redenen waarom Windows 8.1 is eigenlijk een grote rol OS. U kunt twee of meer apps side-by-side en gebruik ze op hetzelfde moment - het maximum aantal side-by-side apps is afhankelijk van uw schermresolutie.

Om de huidige app snap Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm totdat de huidige app wordt een miniatuur. Laat de miniatuur aan de linker- of rechterkant van het scherm om het los te breken aan beide zijden.

Daarna, hoofd terug naar het Startscherm en open een andere app, of een andere thumbnail app uit de app switcher slepen naar het lege gedeelte van je scherm. De apps zal verschijnen side-by-side - touch en sleep de schuifknop om te bepalen hoeveel ruimte op het scherm wordt gebruikt voor elke app. Wanneer u een nieuwe app te openen, zal Windows kunt u kiezen welke kant van je scherm zal openen.

charms

De bedels zijn van cruciaal belang voor het gebruik van apps. Ze doen niet alleen bevatten systeem werkt - als u wilt afdrukken of de instellingen van een app te veranderen, zul je die opties hier. U zult ook in staat zijn om de tijd, de batterijstatus en de Wi-Fi sterkte bekijken wanneer u de charmes te openen.

Om de charmes te openen, veegt u vanaf de rechterkant van het scherm. De Search charme kunt u uw computer of op het web te doorzoeken. De Share charme kunt u de inhoud van de huidige app te delen - bijvoorbeeld, het delen van de huidige webpagina met Facebook of Twitter. De Start charme keert u terug naar uw Startscherm. De apparaten charme kunt u afdrukken, configureert meerdere beeldschermen of gebruik maken van andere apparaten. De charme Instellingen krijgt u toegang tot zowel de instellingen van de huidige app en de instellingen voor het hele systeem.

App Commando's en Semantic Zoom

De meeste apps verbergen hun controles. Bijvoorbeeld, bij het gebruik van Internet Explorer, zul je net een volledige webpagina. Om de controle van een app te bekijken - bekend als app commando's - veeg vanaf de boven- of onderkant van het scherm. verborgen knoppen van de app zal verschijnen op uw scherm. Bijvoorbeeld, in Internet Explorer, zult u de navigatiebalk en alle geopende tabbladen te zien.

Veel apps - en het Start scherm zelf - gebruik maken van een semantische zoomfunctie. Om deze functie te gebruiken, plaatst u twee vingers op het scherm en knijp ze samen. Het scherm zal uit te zoomen en laten u een overzicht van de informatie. Bijvoorbeeld, op het scherm Start, zult u in staat om al uw tegels te zien en leg de groepen.

Windows 8.1 De touch interface is verrassend vloeistof zodra u de verborgen trucs te leren. Deze werden niet toegelicht in de oorspronkelijke versie van Windows 8 resulteert in een uitgebreide verwarring. Windows 8.1 Help + Tips app, die je kunt altijd open voor een opfriscursus krijgen toegevoegd.

Foto credits: Microsoft, Demand Media

Share This Post