Index / Eten drinken / Marshmallow Fudge Will Be de Holiday Gift die bij het Geven

Share This Post

Eten drinken

Marshmallow Fudge Will Be de Holiday Gift die bij het Geven

Het is een familie traditie in ons huis te marshmallow fudge elke vakantie seizoen te maken. Waarom? Als we luisteren en mee te zingen onze favoriete kerst melodieën, het huis vult met een boterachtige, chocolade aroma. Dan, linten van gladde, fluwee

Advertisement

Het is een familie traditie in ons huis te marshmallow fudge elke vakantie seizoen te maken. Waarom? Als we luisteren en mee te zingen onze favoriete kerst melodieën, het huis vult met een boterachtige, chocolade aroma. Dan, linten van gladde, fluweelachtige chocolade combineren in een kom tot een decadente traktatie die we samen kunnen genieten. Het is een feestelijke en hartverwarmende verwennerij die slechts 20 minuten duurt om te creëren - en dat is genoeg tijd om iedereen in de familie te verzamelen rond '! Maak wat van je eigen familie dit seizoen, of trimmen deze snoepjes in vakantie verpakking voor dierbaren om elders te genieten.

Wat je nodig hebt

1 kop boter 3 kopjes kristalsuiker 2/3 kop koffiemelk 2 kopjes semi-zoete chocolade chips 1 pot Kraft marshmallow creme 1 theelepel vanille-extract 2 kop gehakte pecannoten

Stap 1: Magnetron ingrediënten samen

Magnetron de boter in een grote, hittebestendige kom op hoog voor 1 minuut totdat het gesmolten is. Voeg vervolgens in suiker en gecondenseerde melk en meng goed. Magnetron op hoog voor nog eens 3 minuten. Verwijderen en roer, schrapen langs de zijkanten van de kom. Plaats de schaal terug in de magnetron en verwarm het op hoogte nog 5 minuten, of totdat het mengsel op kookpunt komt. Verwijderen en roeren, vervolgens de magnetron mengsel nogmaals 2 minuten. Verwijder de hete kom voorzichtig. Meng in chocolade chips tot ze gesmolten. Roer marshmallow creme, vanille-extract en 1 kop gehakte pecannoten.

Stap 2: Laat de Fudge instellen

Giet de marshmallow fudge mengsel in een licht ingevette 9 inch x 9 inch glazen schaaltje. Top met de resterende 1 kopje gehakte pecannoten. Laat het op kamertemperatuur is gebracht ten minste 2 uur.

Tip

Voel je vrij om te mengen in gehakte pepermunt snoep, marshmallows of andere aanvullende toppings.

Stap 3: Knip Fudge en geniet!

Snijd de marshmallow fudge in vierkanten - dit recept maakt 16 grote pleinen. Geniet van een vierkant of twee voor uzelf met familie. Als je dit recept als een geschenk je maakt, plaats dan de fudge in kleine bakken geschenkdozen, of wikkel ze in cellofaan. U kunt dekken en relaxen eventuele restjes voor maximaal 1 week.

Share This Post