Index / Bedrijf / Marketing Ideeën voor kleine Restaurants

Share This Post

Bedrijf

Marketing Ideeën voor kleine Restaurants

Voor restaurants met kleine reclame / marketing budgetten, het krijgen van uw naam en het bijhouden van de concurrentie lijkt misschien ontmoedigend. Maar dankzij het internet, zijn er een aantal goedkope manieren om effectief de markt van uw restaur

Advertisement

Voor restaurants met kleine reclame / marketing budgetten, het krijgen van uw naam en het bijhouden van de concurrentie lijkt misschien ontmoedigend. Maar dankzij het internet, zijn er een aantal goedkope manieren om effectief de markt van uw restaurant. Meer en meer mensen gaan online te vinden en te bestellen van restaurants, en u kunt een stukje van de taart vrij gemakkelijk en goedkoop te krijgen. Door het gebruik van de kracht van het web, kunt u zaken te verhogen van de huidige klanten en open uw restaurant tot een geheel nieuwe klantenkring.

Jouw website

Een van de belangrijkste dingen over de marketing van uw restaurant is het hebben van een aanwezigheid op het web. Allereerst een website nodig. Als u niets anders om uw website te doen, moet u een website die uw contactgegevens, locatie en een menu biedt te hebben. Als je niet al een site, de beste ding om te doen is vragen vrienden, familie en medewerkers om te zien of iemand heeft de vaardigheden en kennis om een ​​website te maken. Zo niet, dan moet u overwegen het inhuren van een freelance designer / web programmeur of kleine lokale bedrijf om uw website te maken. U kunt deze vinden op sites zoals GetAFreelancer.com. Zodra u uw website hebt, moet u ervoor zorgen dat u zijn genoteerd op Google. Dit is gratis en kan worden gedaan door een bezoek aan Google.com/localbusinesscenter. Miljoenen mensen zoeken op Google elke dag - u zult willen worden opgenomen voor hen om u te vinden.

Online Menu en bestellen

In aanvulling op een website, is online te bestellen zeer populair geworden en is een geweldige manier om extra business van uw restaurant te brengen. Zelfs als u niet leveren, kunnen klanten online bestellingen plaatsen voor de pick-up of cateringdiensten. Voor grotere markten, GrubHub.com is een populaire keuze. Als uw restaurant is op een universiteitscampus, CampusFood.com is een andere optie. GrubHub.com en vele anderen alleen betaalt u een kleine vergoeding wanneer een klant daadwerkelijk orders van je op hun site, zodat u alleen betaalt voor de resultaten die je krijgt. Heeft u een PDF-versie van het menu klaar en bezoek de sectie "Adverteren" van de site die u kiest - volg de aanwijzingen om het menu te plaatsen.

Direct Customer Outreach

Voor restaurants met kleinere marketingbudgetten, zijn er verschillende goedkope manieren om uit te reiken naar uw klanten. De eerste stap in direct marketing is het verzamelen van de contactgegevens van uw klanten. U kunt dit doen door te vragen uw klanten als ze willen aan te melden om speciale aanbiedingen, nieuws en coupons ontvangen van uw restaurant. U kunt ook bieden een vaste klant of de klant appreciatie club met speciale kortingen die klanten zal aanmoedigen om u hun e-mail en e-mail adressen en telefoonnummers geven. Nadat u deze gegevens hebt verzameld, kun je coupons, nieuws en aanbiedingen te sturen via e-mail en e-mail naar uw klanten aan te moedigen om weer terug te keren. Net als bij uw website, kunt u de hulp van freelance ontwerpers en copywriters inroepen om deze materialen te creëren.

Share This Post