Index / Persoonlijke financiën / Marine Corps Reserve Salaris

Share This Post

Persoonlijke financiën

Marine Corps Reserve Salaris

Deelnemen aan de Marine Corps Reserve kan dienen als een belangrijk stuk van de extra inkomsten per jaar voor veel mensen. Het salaris is gebaseerd op uw achterban tijd in service. Aangebracht mariniers zal regelmatig promoties te krijgen voor de eer

AdvertisementDeelnemen aan de Marine Corps Reserve kan dienen als een belangrijk stuk van de extra inkomsten per jaar voor veel mensen. Het salaris is gebaseerd op uw achterban tijd in service. Aangebracht mariniers zal regelmatig promoties te krijgen voor de eerste paar promoties. Dit betekent ook dat hun gemiddelde salaris per jaar zal stijgen. Het salaris voor het serveren van twee dagen per maand is gelijk aan vier dagen ter waarde van actieve dienst werk.

Aangebracht Salaris

Een nieuw aangeworven Marine reservist die loonsrang van E-1 heeft in 2010 zou $ 2990 per jaar te maken, met ingang van 2010. Dit is inclusief een werk verplichting van één weekend per maand en twee weken in het jaar voor een totaal van 38 dagen ter waarde van werken. Dit betekent dat een nieuw aangeworven reserve soldaat maakt ongeveer $ 78 per dag voor elke dag dat ze trainen. Na drie promoties en drie jaar in dienst van de beloning zou stijgen tot $ 4237 per jaar voor hetzelfde aantal gewerkte dagen, wat neerkomt op $ 111 per elke dag van de opleiding.

Reserve Officer Salaris

De leden van de militairen die hebben hogeschooldiploma kunnen worden aanvaard als een officier nadat aan bepaalde criteria voldoen. Een pas in gebruik genomen marine officier in de reserves maakt $ 5674 voor 38 dagen van het werk, vanaf 2010, wat betekent dat een officier met minder dan een jaar in dienst ongeveer $ 149 zou maken voor elke dag van de opleiding. Na twee promoties en vier jaar in dienst zou een reserve-officier ongeveer $ 10.092 per jaar of ongeveer $ 265 per elke dag van de opleiding te maken.

Basic Vergoedingen voor twee weken Training

Het leger betaalt elementaire huisvesting en voedsel vergoedingen op basis van uw postcode tijdens uw twee weken jaarlijkse training en voor alle andere lange-termijn training waarvoor u kan worden geactiveerd. Deze vergoedingen variëren door het hele land op basis van de kosten van levensonderhoud en kan een aanvulling op de hoeveelheid geld marine reservisten ontvangen voor hun dienst.

reserve Retirement

Marine Corps reservisten krijgen pensioenuitkeringen na 20 jaar dienst. Om te beginnen met het ontvangen van deze uitkering, een reservist moet meestal de leeftijd van 60 jaar of ouder zijn. In sommige gevallen echter, zoals wanneer een reservist wordt opgeroepen om actieve dienst of bepaalde vormen van actieve dienst in noodsituaties, de pensioengerechtigde leeftijd wordt verminderd met drie maanden voor elke cumulatieve periode van 90 dagen geserveerd in actieve dienst.

Share This Post