Index / Onderwijs / March Theme Ideeën voor Pre-K

Share This Post

Onderwijs

March Theme Ideeën voor Pre-K

Maart markeert het begin van de lente en is ook een maand dat verschillende feestdagen en vieringen omvat. Het biedt een groot aantal verschillende thema's die u kunt nemen in klassikale lessen voor de kleuters. Thema's zijn onder andere de lente als

Advertisement

Maart markeert het begin van de lente en is ook een maand dat verschillende feestdagen en vieringen omvat. Het biedt een groot aantal verschillende thema's die u kunt nemen in klassikale lessen voor de kleuters. Thema's zijn onder andere de lente als een seizoen, St. Patrick's Day, de verjaardag van de schrijver Dr. Seuss en Internationale Vrouwendag. Potentiële activiteiten gericht op deze thema's zijn onder andere ambachten, muziek, cirkel spellen en lezen.

Maart markeert het begin van de lente, dus plan een les met een veer thema voor uw studenten. Praat met uw leerlingen over de lente het markeren van de overgang van de winter naar de zomer, een tijd waarin planten beginnen te bloeien en vele wilde dieren bevallen. Voor het lezen van de tijd, lees een lente-themed boek zoals Norman Bridwell's "Clifford's Spring Clean-Up" of Mary Packard "De lente is hier." -Spring thema kunst en ambachtelijke ideeën zijn onder andere het maken van bloemen met kleurrijke tissue papier en tekenen favoriete voorjaar dieren zoals eekhoorns, konijnen en eendjes.

17 maart is St. Patrick's Day - een Iers-katholieke vakantie. Het klavertje vier, kabouter en de kleur groen zijn allemaal symbolen die de Ierse cultuur en mythologie te vertegenwoordigen en zijn opvallende kenmerken van de viering. Plan een les waarin deze belangrijke symbolen. Tijdens de cirkel tijd, leren studenten een St. Patrick's Day gedicht of lied zoals "Green Song" of "The Clover Song"; teksten en audio kan online worden gevonden. Voor een hands-on, tactiele activiteit, maak een mengsel van een deel water met drie delen maïzena en voeg groene kleurstof te maken "rommel" die studenten kunnen aanraken en manipuleren. Als een knutselwerkje, studenten helpen hun eigen kabouter hoeden met behulp van de bouw papier.

2 maart is de verjaardag van de geliefde kinderen schrijver Theodor Seuss Geisel, beter bekend als Dr. Seuss. Dat maakt maart het ideale moment om de auteur en zijn verhalen aan je leerlingen te introduceren. Tijdens het voorlezen van een verhaal, lees boeken zoals "The Cat in the Hat" of "Green Eggs and Ham," en tonen de leerlingen de illustraties die de tekst te begeleiden. Leren studenten over Dr. Seuss en zijn belang voor de jeugdliteratuur door middel van nummers als 'Dr. Seuss, We Love You', die online kan worden gevonden. Voor kunsten en ambachten, helpen leerlingen hun eigen 'Cat in the Hat "hat door het maken van een cilinder uit wit poster bord en lijmen op strepen gemaakt van rode bouw papier.

Internationale Vrouwendag, 8 maart, is geworteld in de strijd voor de rechten van vrouwen - vooral werkende vrouwen. Terwijl de kleuters te jong zijn om een ​​aantal van deze ideeën te begrijpen, kunt u een les die zich richt op een sterke, positieve vrouwelijke rolmodellen te plannen. Lees verhalen over vrouwen in of nastreven door mannen gedomineerde carrière of over de geschiedenis van de vrouwenbeweging, zoals Kelly DiPucchio's "Genade voor President" of Claire Rudolf Murphy's "marcheren met tante Susan." Hebben een discussie met studenten over de vrouwen in hun leven en hoe vrouwen in het verleden de weg hebben geplaveid voor hen op het gebied van gelijke kansen in het onderwijs en de arbeidsmarkt.

Share This Post