Index / Careers & Work / Manufacturing Engineer Job Description

Share This Post

Careers & Work

Manufacturing Engineer Job Description

Een fabricage ingenieur ontwerpen en verbetert de productiesystemen. Hij kan werken met commercieel en industrieel ontwerpers om de productie te verhogen, de kosten te verminderen en verfijnen van het ontwerp van een product. Hij kan oplossingen over

AdvertisementEen fabricage ingenieur ontwerpen en verbetert de productiesystemen. Hij kan werken met commercieel en industrieel ontwerpers om de productie te verhogen, de kosten te verminderen en verfijnen van het ontwerp van een product. Hij kan oplossingen over hoe fabrikanten kunnen de rand van de concurrentie te vinden.

Rollen

Volgens onderzoek CBSalary.com's van eDOT, een productiebedrijf ingenieur helpt plannen, leiden en coördineren van het productieproces binnen een organisatie. Ze vindt de meest kosten-effectieve manieren om producten te maken. Volgens de Occupational Information Network, zij bepaalt ook de onderliggende oorzaken van storingen in een product.

Salaris

Volgens Salary.com, het nationale gemiddelde salaris voor productie-ingenieurs was $ 84.046 in 2010.

Technologie

verrekijker licht samengestelde microscopen, digitale schuifmaat en digitale micrometers: Volgens de Occupational Information Network, kan een productie-ingenieur van de volgende tools te gebruiken. Hij kan computer-aided design of CAD-software te gebruiken; Geautomatiseerde productie of CAM software; enterprise resource planning, of ERP-software; industrial control software; en project management software.

Milieu

Een vervaardigen ingenieur kan tijd doorbrengen in een goed verlichte laboratorium of kantoor. Hij kan ook reizen naar fabrieken om assemblageprocessen observeren.

Onderwijs

Volgens de BLS, ingenieurs vereisen een bachelor's degree in hun technische specialiteit; Echter, sommige onderzoek posities vereisen een graduaat. Volgens de College Board, zou de productie van ingenieursdiploma geschikt zijn.

Share This Post