Index / Careers & Work / Magnetron Etiquette op de werkplek

Share This Post

Careers & Work

Magnetron Etiquette op de werkplek

Als je lange uren doorbrengen op kantoor, zult u waarschijnlijk gebruik maken van de break-magnetron op de kamer. Of opwarmen water voor een kopje thee of opwarmen restjes voor de lunch, met behulp van enkele hoffelijkheid verdien je de goodwill van

AdvertisementAls je lange uren doorbrengen op kantoor, zult u waarschijnlijk gebruik maken van de break-magnetron op de kamer. Of opwarmen water voor een kopje thee of opwarmen restjes voor de lunch, met behulp van enkele hoffelijkheid verdien je de goodwill van uw collega's. Magnetron etiquette mag niet worden geschreven in steen, maar de behandeling van het apparaat zoals je zou de oven in uw eigen huis is meestal alles wat nodig is.

Opruimen na Yourself

Regel nummer één bij het gebruik van het kantoor magnetron: onmiddellijk schoonmaken van uw rotzooi. Niemand houdt ervan om de deur van de magnetron te openen om te ontdekken iemands lunch gemorst over de binnenkant. Als u een ongeval in de magnetron of uw lunch blaast, een paar minuten duren en veeg de oven.

Bedek Uw Voedsel

Het behandelen van je eten tijdens het koken is een goede manier om voedsel ploetert en een puinhoop in de magnetron te voorkomen. Zorg ervoor dat u het deksel of cover van uw voedsel op een kier te laten zodat de stoom kan ontsnappen, terwijl je net zo goed het koken bent. Gebruik een papieren handdoek als je niet beschikt over een deksel op je bord of schaal te dekken.

Wait Your Turn in Lijn

Tijdens drukke tijden lunchtijd op uw werkplek kantine, vormen een lijn van nature rond de magnetrons. Neem nooit iemand eten uit de magnetron terwijl het nog koken. Zelfs als je in een haast om terug naar uw bureau te krijgen of heb je alleen iets voor 30 seconden te verhitten, wachten jouw beurt.

Vermijd Smelly Foods

Vermijd het opwarmen van voedsel met een sterke geuren. Voedingsmiddelen zoals vissen hebben de neiging om te blijven hangen in de break-kamer lucht. Sterk gekruid voedsel kan een slepende geur achter te laten als goed. Voeg uw specerijen na de verwarming van uw voedsel om te voorkomen dat stinkende de lunchroom.

Blijf met je eten

Blijf bij je eten terwijl het verwarmen in de magnetron. Dit is een bijzonder goede gewoonte om te hebben als er een rij mensen te wachten voor de oven. Als u wacht op een magnetron en iemand heeft zijn voedsel onbeheerd in de oven, nadat het klaar is koken, voel je vrij om deze te verwijderen en leg het voorzichtig op de toonbank. Leaving voedsel onbeheerd in de magnetron moet iedereen wachten op een draai te wachten op de ontbrekende eigenaar te keren en te verwijderen zijn of haar eten.

Share This Post