Index / Tuin / Maakt gebruik van Pine Tree Oil

Share This Post

Tuin

Maakt gebruik van Pine Tree Oil

Pine tree olie die afkomstig zijn van boom dennennaalden, pijnboompitten of zaden en dennenappels. De olie kan als een ontsmettingsmiddel, een pijnstiller, spanningsverlichter en insecticide. Echter, inname van pine tree olie kan ernstige schade aan

AdvertisementPine tree olie die afkomstig zijn van boom dennennaalden, pijnboompitten of zaden en dennenappels. De olie kan als een ontsmettingsmiddel, een pijnstiller, spanningsverlichter en insecticide. Echter, inname van pine tree olie kan ernstige schade aan de nieren veroorzaken. Mensen met nierproblemen of hoge bloeddruk mag niet gebruiken in welke vorm dan ook. Pine tree olie kan ook de huid en de luchtwegen irriteren.

Huidsverzorging

Pine olie heeft antibacteriële eigenschappen dat het nuttig in de huid zorg. Het wordt gebruikt in preparaten die huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis. Pure pine tree olie kan huidirritatie veroorzaken, zodat uw arts het in een preparaat gemengd met andere oliën kunnen voorschrijven. (Ref 1)

Pijn en Stress Relief

De chemicaliën in pine tree olie zijn vergelijkbaar met cortisone. Gebruikt als een topische zalf, kan de pijn van artritis, reuma en jicht te verlichten door het stimuleren van de bloedsomloop. In combinatie met andere oliën, zoals rozemarijn, lavendel, cederhout, salie en jeneverbes, een dennenboom oliemengsel kan los te maken en kalmeren vermoeide spieren en om stress te verlichten.

Respiratory Relief

Sommige koude en hoesten preparaten bevatten een kleine hoeveelheid van den boom olie tot ademhalingsproblemen te verlichten. Geplaatst in een verdamper en ingeademd, kan de essentiële olie luchtwegen verlichting bieden. Houd er rekening mee dat de inname of het inademen van grote hoeveelheden pine tree olie kan zelfs irriteren slijmvliezen en luchtwegen, verergering van een respiratoire aandoening.

Ontsmettingsmiddel

Pine tree olie wordt in huishoudelijke schoonmaakmiddelen en kunnen bacteriën op huishoudelijke oppervlakken te doden. Het kan ook bacteriën in steenpuisten, snijwonden en schaafwonden te doden. Pine tree olie heeft ook anti-schimmel eigenschappen en kan de schimmel die voetschimmel veroorzaakt doden.

insectenspray

Beregening pine tree olie op een huisdier en kammen de olie door de vacht kan verjagen en doden vlooien. Pine tree olie kan ook kalmeren jeukende vlooienbeten wanneer het lokaal toegepast. Controleer de aanbrengplaats voor allergische reacties, zoals huiduitslag of zwelling.

Geur

U kunt pine tree olie te vinden in geuren. Voorbeelden omvatten cosmetica en parfums. Het is raadzaam om te controleren op allergische reacties waar u cosmetica of parfum met pine tree olie toe te passen. Allergische reacties kunnen bestaan ​​uit huiduitslag, ontsteking of zwelling. Luchtverfrissers zoals sprays, verwarmde kamer plug-ins en auto verfrissers alle gebruik pine tree olie als een geur.

Share This Post