Index / Sport en fitness / Maakt gebruik van neopreen

Share This Post

Sport en fitness

Maakt gebruik van neopreen

Neopreen is een soort rubber, die niet in de zon, wind of water breekt. Het is ook fysiek sterk, bestand tegen branden, kunnen zowel warme als koude temperaturen te weerstaan ​​en blijft onaangetast door contact met verschillende oliën en chemicaliën

Advertisement

Neopreen is een soort rubber, die niet in de zon, wind of water breekt. Het is ook fysiek sterk, bestand tegen branden, kunnen zowel warme als koude temperaturen te weerstaan ​​en blijft onaangetast door contact met verschillende oliën en chemicaliën. Om deze redenen, het heeft vele toepassingen, variërend van wetsuits en de visserij steltlopers vliegen naar laptop sleeves en een iPod-houders.

Wet Suits

Neopreen is een bekende component in natte pakken. Omdat het zorgt voor een uitstekende bescherming blootstelling, neopreen is een van de beste materialen beschikbaar zijn voor natte pakken te maken. Om de flexibiliteit te verbeteren, onlangs begonnen nat pak fabrikanten voegen spandex aan de neopreen waardoor de wetsuit een super-flex feel.

Vliegvissen Steltlopers

Neopreen wordt ook gebruikt om vliegvissen steltlopers te maken. Omdat zij extreme kou en wind kan weerstaan, neopreen vliegvissen steltlopers zijn populairder dan waadvogels gemaakt van andere, minder efficiënte materialen, zoals nylon. Aan de keerzijde is echter neopreen is niet een ademende stof en kan dus enigszins ongemakkelijk om te dragen.

Professional Diving Suits

Door het verstrekken van drukweerstand, neopreen is een uitstekende component in professionele duikpakken. Met hun weerstand tegen de negatieve effecten van ozon en water, neopreen duikpakken zijn misschien wel de beste professionele duikpakken beschikbaar.

Reddingsvesten

Wederom vanwege zijn weerstand tegen water, de temperatuur veranderingen en zon, neopreen is perfect voor gebruik in de productie van zwemvesten. Neopreen is ook brandvertragend, die ook maakt het een uitstekende zwemvest artikel.

Home Goods

Neopreen is ook te vinden in tal van producten rond het huis. In de afgelopen jaren, is neopreen gebruikt om iPod-houders, laptop sleeves en afstandsbedieningen te maken.

Knie- en elleboogbeschermers

Vanwege zijn duurzaamheid, wordt vaak gebruikt om neopreen knie en elleboog pads. Door het sponsachtige, zachte textuur van neopreen, biedt een comfortabele binnenvoering voor knie en elleboog pads. De hoge kwaliteit van neopreen knie en elleboog kussentjes kunnen echter ze duurder dan andere types maken.

industrieel gebruik

Omdat het niet af te breken wanneer ze in contact met vele oliën en chemicaliën, wordt neopreen gebruikt in pakkingen, slangen, auto fan riemen, elektrische isolatie en tochtstrips materialen. Neopreen rubber is zeer veelzijdig en wordt steeds populairder in industriële producten.

Share This Post