Index / Reizen / Luchthavens in de buurt van Longboat Key, Florida

Share This Post

Reizen

Luchthavens in de buurt van Longboat Key, Florida

Longboat Key is een populaire vakantie in Florida bestemming, vlak bij de West Coast, in de buurt van de stad Sarasota. Het is bekend om zijn golfen en stranden, volgens VisitFlorida.com. Omdat Florida is zo'n populaire toeristische bestemming, en Lo

AdvertisementLongboat Key is een populaire vakantie in Florida bestemming, vlak bij de West Coast, in de buurt van de stad Sarasota. Het is bekend om zijn golfen en stranden, volgens VisitFlorida.com. Omdat Florida is zo'n populaire toeristische bestemming, en Longboat Key is centraal gelegen, zijn er tal van luchthavens binnen een redelijke afstand.

Tampa Airport

De luchthaven Tampa, TPA, is de dichtstbijzijnde grote luchthaven naar Longboat Key. Het is een elegant, schoon luchthaven die vaak heeft geweldige prijzen en is minder druk dan de grotere Miami Airport of de populaire luchthaven van Orlando. In 2004, JD Power and Associates gerangschikt deze luchthaven als # 2 in de VS en # 4 in de wereld voor algemene tevredenheid van passagiers.

Tampa Airport
4100 George J. Bean Parkway
Tampa, Florida 33607
813-870-8700
tampaairport.com

Orlando Airport

The Orlando Airport, MCO, is de tweede dichtstbijzijnde grote luchthaven naar Longboat Key. De luchthaven Orlando heeft faciliteiten van wereldklasse, met inbegrip van huisvesting, shuttles naar het nabijgelegen pretparken en resorts, en een on-site Disney-winkel voor leuke souvenirs. Het is ongeveer 2 1/2 uur rijden van de luchthaven Orlando naar Longboat Key.

Orlando International Airport
Eén Airport Blvd
Orlando, Florida 32827-4399
(407) 825-2001
orlandoairports.net

luchthaven Miami

De internationale luchthaven van Miami (MIA) is de grootste luchthaven van Florida, en omdat het zo veel passagiers, is het vaak de minst dure luchthaven voor aankomst en vertrek. luchthaven Miami heeft een indrukwekkende architectuur en kunstwerken, evenals grote eetgelegenheden. Het is ongeveer vier uur rijden naar Longboat Key.

Miami International Airport
PO Box 025504
Miami, FL 33102
305-876-7000
miami-airport.com

kleinere luchthavens

Voor een beetje meer geld, kunt u vluchten in een aantal van de nabijgelegen kleinere luchthavens te krijgen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de Sarasota, SRQ, luchthaven, die slechts een rit over de brug naar Longboat Key zou vereisen. De luchthaven St. Petersburg, PIE, die eigenlijk in Clearwater, is net ten zuiden van Tampa.

Sarasota Bradenton International Airport
6000 Airport Circle
Sarasota, Florida 34243-2105
941-359-5200
srq-airport.com

St. Petersburg / Clearwater Airport
14700 Terminal Blvd.
Clearwater, FL
(727) 453-7800
fly2pie.com

Share This Post