Index / Gezondheid / Low-Jodium Diet & Peanut Butter

Share This Post

Gezondheid

Low-Jodium Diet & Peanut Butter

U nodig jodium voor een goede schildklierfunctie, maar sommige omstandigheden maken het noodzakelijk een laag jodiumdieet bevattende minder dan 50 microgram per dag in plaats van het normale aanbevolen 150 microgram per dag volgen. Deze omvatten een

AdvertisementU nodig jodium voor een goede schildklierfunctie, maar sommige omstandigheden maken het noodzakelijk een laag jodiumdieet bevattende minder dan 50 microgram per dag in plaats van het normale aanbevolen 150 microgram per dag volgen. Deze omvatten een aanstaande radioactief jodium therapie afspraak, die soms wordt gebruikt om schildklierkanker. Zolang u kiest ongezouten natuurlijke pindakaas, kunt u nog steeds onder andere pindakaas in uw dieet want het is niet een belangrijke bron van jodium.

Gebruik van Peanut Butter

Gezouten soorten pindakaas kan zijn geproduceerd met behulp van gejodeerd zout, dat is waarom ze moet worden vermeden. Hoewel ongezouten pindakaas is toegestaan, moet u letten op wat je eet mee. Brood zijn een van de belangrijkste bronnen van jodium in het dieet, zodat je nodig hebt om de meeste commercieel geproduceerde brood en bakkerijproducten te voorkomen. U kunt uw pindakaas verspreid over ongezouten rijstwafels of zelfgebakken brood zonder gejodeerd zout, melk of eieren. Je kan het ook gebruiken om de smaak gewoon havermout of verspreid het op appelschijfjes. Niet spreid je pindakaas op selder, echter, want dit is off-limits on a low-jodium dieet.

Share This Post