Index / Gezondheid / Lovenox injectietechniek

Share This Post

Gezondheid

Lovenox injectietechniek

Lovenox is bloedverdunnende medicatie, ook bekend als antistollingsmiddel, gebruikt voor het voorkomen van diepe veneuze trombose (DVT) te verminderen. DVT is een gevaarlijke bloedstolling aandoening die vaak in de benen na letsel of chirurgie, en di

Advertisement

Lovenox is bloedverdunnende medicatie, ook bekend als antistollingsmiddel, gebruikt voor het voorkomen van diepe veneuze trombose (DVT) te verminderen. DVT is een gevaarlijke bloedstolling aandoening die vaak in de benen na letsel of chirurgie, en die kunnen leiden tot bloedstolsels in de longen. Deze medicatie, algemeen bekend als enoxaparine wordt meestal gegeven in injectievorm volgens Drugs.com.

Het injecteren van Lovenox

Als je zijn voorgeschreven Lovenox en hebben gekozen om zichzelf injecteren, eerst gaan zitten in een comfortabele stoel met je voorgeschreven bedekte spuit van medicatie, een katoenen bal en wat alcohol. Selecteer uw beoogde injectieplaats. Voor Lovenox de aanbevolen site is in de vette deel van de onderbuik vaak genoemd de "love handles." U moet ten minste twee duim vanaf de navel te blijven, volgens de knie en schouder Centers van New Jersey en Pennsylvania.

Reinig de gekozen plaats van injectie met een watje gedrenkt in alcohol en laat het aan de lucht drogen. Haal het beschermkapje van de Lovenox spuit zorgvuldig te beschadigen of de naald te buigen te voorkomen. Het is niet nodig de injectiespuit flick of schiet eventuele luchtbellen die aanwezig kunnen zijn, omdat deze medicatie wordt geïnjecteerd in vetweefsel en niet in de bloedstroom.

Druk de injectieplaats tussen duim en wijsvinger, zodat over een duim vet is bevestigd tussen de vingers. Het centrum van dit vet vouw de doelstelling voor injectie. Houd de injectiespuit als een dart en steek snel de naald, zodat het volledig wordt gedekt door de huidplooi. Waardoor dit een snel, maar niet krachtig, verhuizing zal het ongemak van het schot te minimaliseren.

Duw de zuiger helemaal in om te injecteren van het geneesmiddel en de naald met uw duim nog steeds op de zuiger te trekken.

Veiligheidsapparaat

Lovenox spuiten zijn uitgerust met een veiligheidsvoorziening die helpt bij de verwijdering van de gebruikte naalden en voorkomt hergebruik. Nadat u de naald na de injectie hebben teruggetrokken, wijzen de spuit van u af en druk op de zuiger met uw duim weer. U hoort een "klik" als de naald terugtrekt in de spuit, volgens de knie en schouder Centers van New Jersey en Pennsylvania. Gooi de gebruikte spuit.

Voorzorgsmaatregelen

Lovenox mag alleen zichzelf geïnjecteerd als uw arts u heeft opgedragen dit te doen. Soms Lovenox wordt gegeven als een intraveneuze drugs, en deze werkwijze zouden om een ​​dergelijke behandeling. Deze medicijnen mogen niet worden geïnjecteerd in een spier, volgens Drugs.com, zodat er zeker van zijn dat je op de juiste hoogte van de aard van de injectie u voorgeschreven en dat u de procedure zorgvuldig. Als je niet vertrouwd bent met het doen van deze procedure zelf, kan uw arts of een verpleegkundige de injectie in hun kantoor te geven.

Share This Post