Index / Wensen en Feesten / Long Distance Anniversary Ideeën van het Huwelijk

Share This Post

Wensen en Feesten

Long Distance Anniversary Ideeën van het Huwelijk

Huwelijksverjaardagen worden verondersteld om samen te delen, herinneren de dag dat twee werd een en alle herinneringen die volgden. Helaas met een carrière en reizende schema, koppels misschien niet altijd samen te zijn op die speciale dag. Laat je

AdvertisementHuwelijksverjaardagen worden verondersteld om samen te delen, herinneren de dag dat twee werd een en alle herinneringen die volgden. Helaas met een carrière en reizende schema, koppels misschien niet altijd samen te zijn op die speciale dag. Laat je niet afstand u stopt met het vieren van het leven dat je samen hebben gemaakt.

Evoke Memories

Samen een pakket van items die zal herinneren aan uw geliefde een van die speciale dag. Maak twee kopieën van uw bruiloft video of een digitale diavoorstelling met behulp van de muziek gespeeld op uw bruiloft en de foto's die werden genomen. Laat een exemplaar van de show voor jezelf en stuur een om je geliefde. Maak een datum om de video te bekijken of slideshow samen. Praat over de herinneringen van de beelden en geluiden op te roepen. Als uw dierbare toegang tot het internet heeft, het opzetten van een webcam op beide computers, zodat u de ervaring kunnen delen. Bestel de reiziger een aantal roomservice en maak dezelfde maaltijd voor jezelf. Hebben diner en een film samen, digitaal.

Behandel uit Afar

Laat niet de mijl tussen jullie je ervan weerhouden het douchen uw geliefde met lekkernijen. Verwen hem met een upgrade naar zijn kamer of ontbijt op bed. Stuur een pakket aan haar locatie of hotelkamer, gevuld met een aantal van haar favoriete snoepjes, magazines of een nieuwe roman. Die hem met een tee tijd op de golfbaan. Boek haar een massage in een lokale spa. Denk aan iets speciaals dat uw echtgenoot zou niet normaal kopen of deelnemen aan en zet het op. Vergeet niet om te vieren voor jezelf thuis. Ga naar de spa, de golfbaan of een leuk restaurant. Ook u moet vieren en genieten.

Plan voor de toekomst

In plaats van zich te concentreren op de negativiteit van het zijn uit elkaar op uw verjaardag, benadrukken de positieve energie van uw plannen om weer samen te zijn. Of het nu gaat volgende week of volgend jaar, richten op uw reünie. Kaartjes kopen voor een evenement of vakantie. Je zou kunnen kopen vliegtickets en reserveren van een hotelkamer of u misschien de toegang tot een pretpark of dierentuin te krijgen. Stuur een kalender pagina met de datum van de gebeurtenis of gebeurtenissen omcirkeld. Schrijf een cryptische boodschap zoals "Raad eens wat we aan het doen zijn deze dag!" Voeg toe weinig aanwijzingen op de verpakking, zoals een sleutelhanger, tijdschrift met betrekking tot de omgeving, of een deel van een outfit die u nodig heeft, zoals een ski-pet en sjaal of een handdoek en zwembroek. Geniet van het gelach en de opwinding die bouwt als uw echtgenoot probeert te raden waar je zal gaan.

Share This Post