Index / Careers & Work / Log Book Regels voor vrachtwagenchauffeurs

Share This Post

Careers & Work

Log Book Regels voor vrachtwagenchauffeurs

De trucking en vracht transport-industrie zijn sterk gereguleerd door de United States Department of Transportation. Een belangrijk facet van deze carrière is het handhaven van de wettelijke en accurate logboeken. Log boeken worden niet alleen gebrui

AdvertisementDe trucking en vracht transport-industrie zijn sterk gereguleerd door de United States Department of Transportation. Een belangrijk facet van deze carrière is het handhaven van de wettelijke en accurate logboeken. Log boeken worden niet alleen gebruikt om het gebruik van de onderneming de tijd te volgen, maar ook om ervoor te zorgen dat alle bestuurders volgen specifieke vrachtwagen rijden wetten, die worden uitgevoerd voor de veiligheid van vrachtwagenchauffeurs en collega-automobilisten.

Uren gewerkt

De overkant van de trucking-industrie, de federaal mandaat maximum voor de dagelijkse gewerkte uren op de weg is 14 uur. Van die 14 uur, kunnen slechts 11 uur worden meegeteld voor de werkelijke reistijd. Andere keer over het algemeen opgebouwd inclusief het laden en lossen of stoppen voor het onderhoud van de voertuigen. Binnen een periode van acht dagen, is een bestuurder mag rijden voor 70 uur en is nodig om 34 uur opstijgen alvorens terug te keren naar de weg.

On- en Off-Duty

Tijd vastgelegd in een logboek omvat zowel on-duty als off-duty tijd. Als een bestuurder beweegt langs de weg, die wordt beschouwd als on-duty tijd. Indien een bestuurder moet stoppen voor meer dan 15 minuten, of het uitvoeren van veiligheidscontroles van de lading, vullen op een station of afhaken of het laden van vracht, die wordt beschouwd als off-duty tijd. In beide gevallen moet dit keer worden verantwoord in het logboek en telt mee voor het maximum van 14 uur.

geldboetes

Zowel de onderneming waarvoor een driver werkt en het Department of Transportation regelmatig chauffeurs log boeken controleren. Terwijl onafhankelijke bedrijven niet uitsluitend kan werken voor een bedrijf, moeten ze nog steeds behouden juridische boeken voor de DOT. Als een bedrijf of DOT officiële vraagt ​​log van een bestuurder te controleren en wordt ontdekt te worden houden onnauwkeurige boeken, kan hij een boete worden uitgegeven of worden verteld om de service onmiddellijk te stoppen als blijkt dat zij de drijvende meer dan uur.

verblijf bijgewerkt

In het ideale geval, elke bestuurder vult in zijn logboek na elke wijziging van de rechten plaatsvindt. Als een bestuurder maakt een 30-minuten stop voor brandstof en een maaltijd, moet hij zijn boek te werken om na te denken going off-duty. Aan het eind van elke dag, moet elk moment van de verschuiving van een bestuurder worden verklaard en moeten de wettelijke richtlijnen uiteengezet door de DOT volgen. Terwijl de meeste chauffeurs een manueel onderhouden boek te houden, worden sommige bedrijven nu tot elektronische logboek systemen om ervoor te zorgen nauwkeurige boekhouding.

Share This Post