Index / Cars / Locatie van het 97 Chevy S10 richtingaanwijzer Relay

Share This Post

Cars

Locatie van het 97 Chevy S10 richtingaanwijzer Relay

De 1997 Chevrolet S10 gebruikt een thermische flasher de duur van de richtingaanwijzer knippert regelen. De flasher werkt door de uitbreiding en contracting van een stuk verenstaal binnen de eenheid. Als de beurt signaleert aandrijving, dit voorjaar

Advertisement

De 1997 Chevrolet S10 gebruikt een thermische flasher de duur van de richtingaanwijzer knippert regelen. De flasher werkt door de uitbreiding en contracting van een stuk verenstaal binnen de eenheid. Als de beurt signaleert aandrijving, dit voorjaar warmt op. Bij de uitbreiding van de hitte, maakt contact met de draai-signaalcircuit voltooien, dan de spanning op de veer wordt omgeleid, koelt en contracten aan de stroom verbreekt, waardoor de signalen te knipperen. Na verloop van tijd de contacten kunnen verbrand worden, of de verenstaal verliest zijn humeur van te veel werkcycli, en de flasher mislukt.

Wat je nodig hebt

pal

Uitbreiding

Socket set

Torx-driver set

Parkeer het voertuig op een goed verlichte ruimte. Stel de parkeerrem. Zoek de bestuurder-side versterken paneel onder het dashboard, links van de asbak. Verwijder de schroeven aan de boven- en onderkant van het paneel, met behulp van een ratel, uitbreiding en socket, of Torx-driver.

Open de asbak en haal hem uit de console naar een borgschroef onthullen. Verwijder de schroef, met behulp van een ratel, uitbreiding en socket. Trek aan de passagierszijde van het versterken van de console, dan is de bestuurderskant, en schuif het centrale stuk naar beneden.

Zoek de twee cilindervormige apparaten die zij-aan-zijde naar de bestuurder van het blootgestelde gebied door het verwijderen van het paneel te versterken zijn. De richtingaanwijzer is de een aan de rechterkant. Trek het relais recht uit de terminal. Lijn de spades op het nieuwe relais met de terminal, en steek de nieuwe relais recht in.

Duw de bestuurder-side versterken op zijn plaats, en ervoor zorgen dat de voorste rand van het paneel aangrijpt op de console. Installeer en draai de asbak gat retainer schroef en installeer de asbak. Installeer en draai de bestuurder-kant, en de passagier-side versterken panel retainer schroeven.

Hints

Niet te strak aan het versterken panel houder schroeven. De draden in de console zijn zwak en gemakkelijk gestript.

Share This Post