Index / Ambachten / Liquid Stitch Removal

Share This Post

Ambachten

Liquid Stitch Removal

Vloeistof steken houden verschillende stoffen bij elkaar, net als lijm. In tegenstelling tot traditionele lijm, maar deze steken zijn ontworpen voor gebruik op de huid en de flexibiliteit voor gebruik op doek. Vloeibare hechtingen worden vaak gebruik

AdvertisementVloeistof steken houden verschillende stoffen bij elkaar, net als lijm. In tegenstelling tot traditionele lijm, maar deze steken zijn ontworpen voor gebruik op de huid en de flexibiliteit voor gebruik op doek. Vloeibare hechtingen worden vaak gebruikt in kleine medische noodgevallen alsook voor kleine naaiprojecten. Hoe u vloeistof steken verwijderen hangt af van hoe en waar de hechtingen werden aangebracht.

types

Er zijn twee hoofdtypen van vloeistof steken. Beide zijn in wezen een soort lijm. Medische professionals maken vaak gebruik van een vloeistof steek om de huid samen na een cut te houden. Dergelijke vloeibare steek wordt gemaakt veilig op huid en veroorzaken geen schade aan kwetsbare weefsels en spieren in het lichaam.

De tweede soort van vloeibare steek wordt gebruikt in plaats van naaigaren. De steek wordt vaak gebruikt om de zoom items en houd doek samen, waar een naad is gescheurd of gescheurd. Deze twee soorten vloeibare steken zijn zeer verschillend, en kan niet worden verwisseld.

Doel

Het doel van een medische vloeistof steek is om patiënten met een alternatief voor medische steken voor kleine snijwonden. Zeer diepe sneden meestal nog genaaid op de traditionele manier, maar veel kleinere delen, zoals de handen en het hoofd, kunnen samen worden gehouden door een vloeistof steek in plaats van het pijnlijke proces van een traditionele steek. Vloeistof steken zijn in wezen een high-tech versie van een vlinder pleister.

Vloeistof steken in naaien bieden een optie voor kleine naaiprojecten in plaats van het uitbrengen van een naaimachine of met de hand naaien. De vloeibare steek werkt het beste op kleine projecten en projecten die niet veel slijtage zullen zien.

Verwijdering

Door hun aard, kan vloeistof steken moeilijk te verwijderen zijn. Voor medische vloeistof steken, de beste manier om ze te verwijderen is met zeep, water en een zachte borstel. De hechtingen mag niet worden verwijderd tenzij onder advies van een arts. Meestal een medische vloeistof steek zal komen uit op de juiste tijd op zijn eigen.

Een naaien vloeistof steek is een ander verhaal. Deze steken zijn ontworpen om maximaal te houden, zelfs in de hitte van de droger en door vele wasbeurten. De beste manier om een ​​vloeistof steek te verwijderen is met een winkel koopt lijm remover, verkrijgbaar bij elk huis levering winkel. Koop een remover die veilig is voor gebruik op doek. Verdeel de remover langs de vloeistof steek lijn en wachten tot het te absorberen in de stof. Binnen een paar minuten moet je in staat zijn om weg te schrapen de stiksels.

Share This Post