Index / Onderwijs / Lijst van Vrije Universiteiten in Zweden

Share This Post

Onderwijs

Lijst van Vrije Universiteiten in Zweden

De officiële lijst van hogescholen en universiteiten in Zweden is gebaseerd op het Hoger Onderwijs besluit, welke eisen, opnames en verantwoordelijkheden van haar instellingen schetst. Op enkele uitzonderingen na, is al het hoger onderwijs in Zweden

AdvertisementDe officiële lijst van hogescholen en universiteiten in Zweden is gebaseerd op het Hoger Onderwijs besluit, welke eisen, opnames en verantwoordelijkheden van haar instellingen schetst. Op enkele uitzonderingen na, is al het hoger onderwijs in Zweden door de overheid gefinancierd met geld uit belastingen. Zweden de gezondheidszorg en het onderwijs worden wereldwijd benijd voor hun regering financiering. Echter, Zweden heeft een aantal van 's werelds hoogste belastingtarieven. De meeste scholen bieden een verscheidenheid aan gebieden van onderzoek, maar een paar te bieden beroeps- en technische opleidingen.

Lund University

Lund University is gevestigd in Lund, maar heeft een aantal faciliteiten in de steden van Helsingborg en Skåne. Een van Scandinavië vooraanstaande universiteiten en de grootste, Lund biedt 315 verschillende programma's evenals bachelor, master en post-graduate graden. De school biedt ook web-based cursussen. Lund programma's en cursussen zijn vergelijkbaar met een grote universiteit in de Verenigde Staten, met een volledig aanbod van studies over de hele, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, liberal arts en geschiedenis.

Lund University
Aanmelding en Toelating
Toelating Department
+ 46-46-222-93-00
E-mail: [email protected]
www.lu.se/

Lulea University of Technology

Lulea University of Technology doet onderzoek in de disciplines van de wetenschap, geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen. De universiteit biedt een volledig gamma van de zomercursussen als bachelor, master en doctoraat graden. Lulea biedt slechts master's Sweden's degree in ruimtevaarttechnologie. Programma's zich ook richten op technologie in de media, zoals video game development studio muzikaliteit en geluid engineering. Lulea University biedt een breed scala aan traditionele studierichtingen zoals onderwijs.

Luela University of Technology
971 87 Lulea
+ 46-09-20-49-10-00
Fax: + 46-09-20-49-13-99
www.ltu.se/

Kristianstad University

Kristianstad University ligt in de regio Oresund, is mid-size met ongeveer 12.000 studenten. Het college heeft een volledige campus en staat garant voor studentenhuisvesting. Samen met 30 verschillende scholen, Kristianstad biedt verschillende studie in het buitenland kansen. De 35 programma's zijn onder andere IT en data werk, financiën, technologie, onderwijs en gezondheidszorg.

Kristianstad University
291 88 Kristianstad
+ 46-44-20-30-00
www.hkr.se/

Share This Post