Index / Sport en fitness / Lijst van verboden Pro Hormonen door de FDA

Share This Post

Sport en fitness

Lijst van verboden Pro Hormonen door de FDA

Het gebruik van pro-hormonen kwam in het publieke bewustzijn in 1998 met de sportieve successen van Mark McGwire. Een pro-hormoon is een voorloper van een hormoon en het menselijk lichaam zet dit om in een anabool hormoon of spiergroei stimulerend mi

AdvertisementHet gebruik van pro-hormonen kwam in het publieke bewustzijn in 1998 met de sportieve successen van Mark McGwire. Een pro-hormoon is een voorloper van een hormoon en het menselijk lichaam zet dit om in een anabool hormoon of spiergroei stimulerend middel, dat werkt doeltreffend als een steroïde. Omdat de pro-hormonen delen voorkomende bijwerkingen zoals hormonale verstoring, endocriene systeem stoornissen, acne, haaruitval, leverschade, de ontwikkeling van verwijfde kenmerken, de groei dwerggroei, verhoogde cholesterol en bloeddruk, nier bijzondere waardevermindering en mannelijke onvruchtbaarheid, de Food and Drug Administration verbood alle pro-hormoon supplementen.

"Tren" of Finabolan

Finabolan is een spierkracht en verharding pro-hormoon anabole met krachtige androgene of mannelijke eigenschap, eigenschappen. Mensen gebruiken meestal de drug tijdens het snijden en verharding fasen van spieropbouw. De meest verontrustende bijwerkingen van deze verbinding, als gevolg van de overstimulatie van testosteron hormoonproductie, zijn agressiviteit, rusteloosheid, slapeloosheid, stemmingswisselingen en ongewenste gewichtstoename. Veel gebruikers ervaren een "testosteron rush" dat is ongemakkelijk en alarmerend.

"Havoc" of Thioderon

Deze pro-hormoon, ontwikkeld door de Japanse, is een anabole / anti-oestrogene, c-17 alpha gealkyleerde steroïde. Hoewel "Havoc" toont milder androgene eigenschappen dan andere pro-hormonen, de betreffende bijwerkingen levertoxiciteit, verhoging van HDL / LDL cholesterol en verhoogd risico op cardiovasculaire problemen. Het zorgt ervoor dat naar verluidt minder problemen met haar dunner en kan zelfs afnemen oestrogeenspiegel.

"Spawn" of Trenabol en Epistane

"Spawn," een ander anabole supplement, is eigenlijk de combinatie van twee krachtige pro-hormonen, trenabol en Epistane. Ook wordt gemetaboliseerd door de lever en omdat het dergelijke toxische eigenschappen, kan alleen worden gedurende vier weken, een relatief korte tijd in het proces van bodybuilding. De meest betrekking neveneffect van 'Spawn' is de afwaardering van het endocriene systeem, die schade kunnen veroorzaken in het lichaam.

Share This Post