Index / Persoonlijke financiën / Lijst van Trading Platforms

Share This Post

Persoonlijke financiën

Lijst van Trading Platforms

Een trading platform is online software die je gebruikt om te kopen en verkopen van aandelen. Alle grote brokers bieden een of meerdere handelsplatformen. Schwab, bijvoorbeeld, biedt twee versies van de trading software: één voor algemene investeerde

AdvertisementEen trading platform is online software die je gebruikt om te kopen en verkopen van aandelen. Alle grote brokers bieden een of meerdere handelsplatformen. Schwab, bijvoorbeeld, biedt twee versies van de trading software: één voor algemene investeerders en een tweede, met de titel 'Street Smart Edge, "meer gericht op professionele beleggers en handelaren. Elke brokerage's trading platforms aan te bieden in aanvulling op de handel mogelijkheden zoals voorzieningen zo uitgebreid eigen onderzoek, eigen vermogen screening en individuele portfolio-analyse.

Subjectieve 'Best "Trading Platform Lists

Lijsten van "best" trading platforms worden op grote schaal beschikbaar op het internet, maar moet worden benaderd met enige voorzichtigheid. Soms is de site die de lijst een financieel verbinding met één of meer van de aanbevolen platforms. Op andere momenten, kan de lijst eerlijk genoeg zijn, maar nog steeds weerspiegelt de voorkeuren van de schrijver, die grote waarde kunnen hechten aan kosteneffectiviteit, bijvoorbeeld, hoewel niet veel gewicht geven aan onderzoekscapaciteit.

'Barron's' Top Drie

Net als andere financiële media, "Barron's" geeft jaarlijks een lijst van de beste trading platforms. In 2014, bijvoorbeeld, zijn top picks waren Interactive Brokers, nummer 1 door "Barron's" drie jaar op een rij; TradeMonster, die "Barron's" redactie aangehaald in het bijzonder voor de nuttige aanpassing van het platform naar mobiele apparaten; en Place Handel. Plaats Trade trading platform heeft een interessante relatie tot platform Interactive Brokers '; elektronisch spreken, ze zijn iets verschillend implementaties van hetzelfde computerprogramma bron.

Het beste voor wie?

Naast het benoemen van de top drie picks, "Barron's" evalueert ook 20 platforms op basis van verschillende criteria. De resultaten maken duidelijk waarom geen enkel platform is het beste voor alle handelaars en investeerders. In termen van bevredigende algehele ervaring met de handel, "Barron's" geeft 20 brokers alfabetisch, dan van die lijst raadt 14 platforms, weer in alfabetische volgorde, van hun brede waaier van aandelenemissies, maar slechts vier voor hun onderzoek mogelijkheden. Deze laatste lijst is alfabetisch: Capital One Sharebuilder, Charles Schwab, eOption en E * Trade. Geen van de top drie algemene picks maakt de vier-platform onderzoekscapaciteit lijst.

Het beste platform voor u

Als je voornamelijk bezig met transactiekosten, zul je op zoek naar brokers met de laagste kosten, onder hen TradeKing en Scottrade. Andere makelaars bieden zelfs lagere tarieven, maar vereisen een hogere aanbetaling minima of maandelijkse transactie minima. Aan de andere kant, als je zorgen zijn breedte en de kwaliteit van het onderzoek, Schwab's aanbod in dat gebied zijn uitgebreid. Er zijn vele andere criteria die u kan waardevol vinden, zoals de beschikbaarheid van een makelaar via de telefoon, persoonlijke portfolio evaluatie of de winst- en verliesrekening portfolio tracking. De beste manier om de beste broker voor u te vinden is om een ​​lijst van het platform kenmerken u het meest belangrijk te maken. Kijk dan een paar waarschijnlijke plaatsen om te zien hoe ze een stapel liggen.

Share This Post