Index / Careers & Work / Lijst van Teen Fashion Modeling Agencies

Share This Post

Careers & Work

Lijst van Teen Fashion Modeling Agencies

Veel bureaus vertegenwoordigen tieners in de mode-modeling-industrie, maar slechts een paar opvallen in prestige en macht. Het krijgen van uw voet tussen de deur met een van de top modellenbureaus zal beginnen met een veelbelovende carrière als model

AdvertisementVeel bureaus vertegenwoordigen tieners in de mode-modeling-industrie, maar slechts een paar opvallen in prestige en macht. Het krijgen van uw voet tussen de deur met een van de top modellenbureaus zal beginnen met een veelbelovende carrière als model voor een tiener. Doe altijd je onderzoek vóór de ondertekening met een agentschap. Controleer de geldigheid van zijn werk door te zoeken tiener tijdschriften voor informatie over het agentschap of, als je in staat om, te lezen op een aantal van haar huidige tiener modellen om een ​​gevoel te krijgen voor de vraag of de modellen zijn blij met het agentschap dat ze ondertekend met zijn. Modellen hebben vaak blogs kun je online onderzoek.

Ford Models

Ford Models, een van de grootste namen in de mode volgens Models.com vertegenwoordigt modellen van verschillende leeftijden en maten, met inbegrip van kinderen en jongeren. Gelegen op Fifth Avenue in New York, Ford is een van de grootste modellenbureaus in de wereld. Ford biedt een eenvoudige online formulier voor het indienen van foto's voor het modelleren overweging evenals informatie op open casting calls. Lees altijd alle richtlijnen indienen voor het insturen van foto's of het bijwonen van een open oproep voor Ford. Doet u dit niet doet, kan ernstig risico uw kans op het krijgen van uw voet tussen de deur.

Elite Modeling

Elite Modeling Agency gelederen direct naast Ford Modeling in naamsbekendheid, volgens Models.com. Hoewel Elite heeft geen mannelijke tieners vertegenwoordigen, ze fungeren als een tiener mode-agentschap voor vrouwen tussen de 14 en 21 jaar oud. Elite heeft bureau kantoren in Miami, New York, Toronto en Los Angeles en biedt ook een handige online aanmeldingsformulier.

Wilhelmina Modeling

Wilhelmina Modeling, een andere top modellenbureau en een van de grootste volgens Models.com vertegenwoordigt tiener modellen leeftijden 14 en up. Wilhelmina Modeling heeft toegang tot internationale modellenbureaus, waardoor het vermogen wereld-markt. Dit bureau biedt een online formulier voor het indienen evenals regelmatige geopend casting noemt op haar locaties in Miami, Los Angeles en New York.

Kim Dawson Agency

Kim Dawson Agency is gevestigd in Dallas, Texas. Kim Dawson agentschap vertegenwoordigt typisch vrouwelijke tieners tussen de 16 en 20 jaar oud; het zal echter de 13 beschouwen 16 als het model 5 voet 7-inch lang of langer.

Karin Modeling

Karin Modellering van Parijs, Frankrijk is een bekende internationale modellenbureau die altijd op zoek naar talent. De vereiste minimumleeftijd is 16 met een hoogte van ten minste 6 voet voor mannen en 5-foot 7-inch groot voor vrouwen.

Share This Post