Index / Huis / Lijst van Pasen Decorating Ideas

Share This Post

Huis

Lijst van Pasen Decorating Ideas

Overzicht Of u nu het hosten van een informele outdoor brunch of een elegant indoor diner, vele Pasen festiviteiten vinden plaats rond de tafel. Breng in de elementen van de lente aan uw tafel met decor dat een maximale impact heeft, terwijl met mini

Advertisement

Overzicht

Of u nu het hosten van een informele outdoor brunch of een elegant indoor diner, vele Pasen festiviteiten vinden plaats rond de tafel. Breng in de elementen van de lente aan uw tafel met decor dat een maximale impact heeft, terwijl met minimale inspanning, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: Familie, vrienden en traditie. We hebben 10 verrassend eenvoudige tafel versieren gegarandeerd om indruk te maken ideeën.

Vrolijke Bloemen Regeling

Fleuren uw brunch met een bloemstuk dat de zonnige dagen van het seizoen viert. Maak deze prachtige middelpunt door het organiseren van vrolijke bloemen in een faux korf bestaat uit een glazen vaas vol met asperges en gegarneerd met een rustieke wilg handvat.

Boom van het Paasei

Een grillige ei boom is een project dat de hele familie bij elkaar kan maken. Kleurrijke garen en pom pom versieringen aankleden rustieke takjes en verheffen plastic paaseieren op een middenstuk dat is waardig van een plek op uw brunch tafel te creëren.

Behandel gevulde crêpe Wortelen

Kleurrijke crêpe wortelen niet alleen decoratieve uitstraling toe te voegen, maar ze verbergen ook zoete lekkernijen voor de kinderen te ontrafelen op Pasen. (Serieus - kinderen zullen omdraaien deze) Om deze jumbo wortelen, alles wat je nodig hebt zijn crêpe partij streamers en een handvol goodies.

Krijtbord Easter Egg Place Cards

Wow uw gasten met on-trend en easy-to-make krijtbord paasei plaats kaarten. verf gewoon houten eieren in pastelkleuren van krijtbord verf plaats kaarten die verdubbelen als feestartikelen te creëren.

tarwegras Centerpiece

Breng de overvloed van de lente tot de tafel met een middenstuk dat de natuurlijke schoonheid van tarwegras vitrines. Wij denken dat deze creatie zou zeker krijgt twee "dreunen" op van de paashaas.

Nest servetringen

Gebruik de elementen van het seizoen om wat extra charme toe te voegen aan uw tafel. Maak feestelijke nest servetringen met behulp van grapevine crafting nesten, grapevine ringen, bloemen draad en kleine decoratieve eieren.

Pasen Candy Terraria

Er zijn vele redenen waarom we houden van Pasen, maar laten we eerlijk zijn - wat we echt kijken ernaar uit om is het eten van snoep. Veel en veel snoep. Dus waarom niet showcase uw favoriete snoep door het vullen van glazen potten met mooie pastel snoep en chocolade bunnies. Laten we eens kijken hoe lang ze op de tafel zal duren!

Monogram en Silhouette Eieren

Upgrade uw ei decoreren met monogrammen en silhouetten. Met een beetje creativiteit en vinyl stencils, kunt u gewone witte eieren te zetten in buitengewone decor van Pasen. Plaats deze in een kom of regelen kunstig over uw tafel.

decoupage Eieren

Wanneer u wilt eieren versieren, maar geen fan van die rommelige kleurstoffen, decoupage is voor jou. Pas uw ontwerpen met mooie beelden en versieringen die een air van verfijning zal toevoegen aan uw feest.

Sport-Themed Eieren

Sportfans zullen flippen op eieren die er uitzien als voetballen, voetballen, honkballen en basketballen. In plaats van verschillende kleurstoffen, worden deze eieren versierd met acryl verf, permanent marker, zelfklevend papier en ambachtelijke vinyl. Ze zijn zeker een grote hit in de kids tafel.

Share This Post