Index / Tuin / Lijst van Magnolia Trees for Zone 5

Share This Post

Tuin

Lijst van Magnolia Trees for Zone 5

Magnolias lijkt misschien een kenmerk boom van het zuiden, maar dat betekent niet de mensen in Des Moines, Iowa, en Portland, Maine, bedoel je ze niet te genieten. Er zijn verschillende soorten van magnolia die koude-hardy genoeg om minimale temperat

AdvertisementMagnolias lijkt misschien een kenmerk boom van het zuiden, maar dat betekent niet de mensen in Des Moines, Iowa, en Portland, Maine, bedoel je ze niet te genieten. Er zijn verschillende soorten van magnolia die koude-hardy genoeg om minimale temperaturen die gemiddeld tussen de 10 tot -20 graden Fahrenheit, dat is wat maakt een gebied vallen in zone 5 verduren zijn.

Cucumbertree Magnolia

Gardeners op zoek naar een snel groeiende schaduw boom kan niet mis gaan met de cucumbertree magnolia (Magnolia acumiate) te gaan. Het groeit tussen de 60 tot 80 voet lang met een 40-foot spread. Het produceert groen-gele bloemen ongeveer 4 inch breed mei tot begin juni. Bloemendraai een rozerood vrucht met een komkommer, dat is hoe de boom is genoemd lijkt. Het kan overstromingen weerstaan ​​en heeft een matige tolerantie voor droogte. De bodem moet vochtig zijn, goed drainerende in zon tot halfschaduw.

Umbrella Magnolia

Een van de meest opvallende kenmerken van de paraplu magnolia (Magnolia tripetala) is de 6- tot 8-inch witte bloemen die bloeien in mei of juni. Helaas, de bloemen vaak een onaangename geur. Het groeit ongeveer 15 tot 40 voet lang. Plant het in een vochtige, goed doorlatende grond in de halfschaduw of volle zon.

Kobus Magnolia

De Japan-native Korbus magnolia (Magnolia kobus) is een langzaam groeiende boom die meestal bereikt een hoogte van 25 voet of minder in de VS Hoewel het bloeit niet goed wanneer het is jong, met een looptijd komt opzichtige witte bloemen ongeveer 3-4 inch breed met een lichte, aangename geur. Dit is een van de eerste magnolia bloeien in de lente. Plant Korbus magnolia's in een goed doorlatende grond in een van beide part-schaduw of volle zon locatie. Het verdraagt ​​een brede waaier van bodemtypes.

Star Magnolia

De ster magnolia (Magnolia stella) is een ras dat een beetje snoeien vraagt ​​om een ​​sterke, boom-achtige structuur te ontwikkelen. Indien niet gesnoeid, het de neiging om een ​​grote struik lijken. Het is een winterharde magnolia dat sommige overstromingen kunnen weerstaan ​​en heeft een matige droogte tolerantie. Het produceert geurig, 3- tot 4-inch brede witte bloemen in het voorjaar. Het zal groeien ongeveer 20 voet hoog en 15 voet breed. Voor het beste resultaat, installatie in een rijke, licht zure grond in de volle zon.

Sweetbay Magnolia

De Sweetbay magnolia (Magnolia toverhazelaar), of moeras magnolia, heeft 2- tot 3-inch-lange witte bloemen met een citroengeur. Bloemen zijn zichtbaar, maar niet opzichtig, in het late voorjaar en de vroege zomer en om te zetten in een heldere rode vrucht die aantrekkelijk is voor vogels. De donkergroene bladeren hebben een zilveren onderkant. Het moet worden geplant in vochtige, zure grond in de volle zon tot halfschaduw. Het groeit ongeveer 20 tot 40 voet lang met een breedte van 20 voet.

saucer Magnolia

De schotel magnolia (Magnolia x soulangeana) is een hybride die ongeveer 20 voet lang met een soortgelijke spread groeit. Het produceert grote roze-paarse bloemen tussen eind februari en begin april. Bloemen kunnen terugkomen in de zomer. Het is snel groeiende en heeft een goede tolerantie vervuiling. Plant in de volle zon in een vochtige, diepe, zure grond.

Share This Post