Index / Huis / Lijst van het Voedsel voor Wild Rose D-Tox

Share This Post

Huis

Lijst van het Voedsel voor Wild Rose D-Tox

Het doel van de Wild Rose D-tox is verwerkt en chemisch beladen voedingsmiddelen uit je dieet te verwijderen voor een periode van 12 dagen. Hierdoor kan je lichaam om de chemische opbouw en intense verlangens die vaak gepaard gaan verwerkt en gesuike

Advertisement

Het doel van de Wild Rose D-tox is verwerkt en chemisch beladen voedingsmiddelen uit je dieet te verwijderen voor een periode van 12 dagen. Hierdoor kan je lichaam om de chemische opbouw en intense verlangens die vaak gepaard gaan verwerkt en gesuikerde voedingsmiddelen strippen. Dr. Terry Willard, de maker van de Wild Rose D-tox, zegt moet je oude cellen en hun bijproducten te elimineren om gezond nieuw weefsel op te bouwen.

The Wild Rose D-tox raadt u meel en bewerkte granen van alle soorten te voorkomen. Echter, bruine rijst en volkoren haver zijn toegestaan ​​en aangemoedigd. Probeer boekweit en gierst ook. Vergeet niet dat heet, gekookte granen kan worden gebruikt als basis voor vlees, kaas en groenten.

Vis moet het grootste deel van uw eiwit voedingsmiddelen op basis van vormen. Volgens de Wild Rose College of Natural Cleansing, niet alleen vis boordevol voedingsstoffen, het is een licht voedsel dat is gemakkelijk voor het lichaam te verteren. Andere vleessoorten mag alleen bestaan ​​uit ongeveer 20 procent van uw dieet, terwijl na de Wild Rose D-tox. Aangezien uw doel is om je lichaam te ontdoen van chemische stoffen, moet u ervoor zorgen dat al het vlees je eet, terwijl op het programma is organisch en vrij van chemicaliën.

Willard merkt op dat je zoveel amandelen kan hebben als je wilt, maar andere noten - met uitzondering van pinda's - moet worden gegeten met mate. Noten zal smaak en textuur te bieden aan vele andere gerechten en tegelijkertijd uw dieet zorgt voor een goede vet en eiwit tellen. Vermijd pinda in de Wild Rose D-tox, omdat ze een dikke, vette olie die moeilijk te verteren.

U kunt alle groenten hebben, behalve champignons, terwijl na de Wild Rose D-tox. The Wild Rose College of Natural Cleansing zegt dat sinds paddestoelen zijn een schimmel, de sporen verstoren de chemische balans in het lichaam. Gebruik een verscheidenheid van andere groenten om smaak en kleur toe te voegen aan uw andere gerechten.

Er is een simpele regel op de Wild Rose D-Tox maaltijd plan: De zoeter de vrucht, des te minder van het u zou moeten hebben. Vermijd bananen, citrusvruchten, ananas en druiven. Eet andere vruchten met mate. Vruchten maken een prachtige aanvulling op veel maaltijden aan een zoete tand te voldoen en ook toevoegen smaak aan andere gekookt voedsel. Wees creatief en experiment.

U moet verwerkte voedingsmiddelen te vermijden. Dit betekent dat er geen cakes, koekjes, snoep of ijs. Als het komt in een pakket, moet je waarschijnlijk voorkomen dat het tijdens de Wild Rose D-tox maaltijd planperiode. Je moet ook niet zuivel eten. Willard haalt veel mensen gevoeligheid van verschillende zuivelproducten naast het hoge vetgehalte als redenen voor zuivelproducten voorkomen. Bovendien merkt hij op dat zuivelproducten langzame vertering en maak een chemische kettingreactie in het lichaam die contra-productief te ontgiften zou zijn. Vermijd kaas, melk, yoghurt en chocolade, zelfs het is rauw en biologisch.

Share This Post