Index / Gezondheid / Lijst van het Voedsel voor een anabole Diet

Share This Post

Gezondheid

Lijst van het Voedsel voor een anabole Diet

Individuen op zoek naar dieet dat beide verbetert de spiermassa en verbrandt vet zou willen kijken naar de anabole dieet. Dit dieet is opgebouwd rond het idee van het verhogen van testosteron en het aanwakkeren van het lichaam om spiermassa op te bou

AdvertisementIndividuen op zoek naar dieet dat beide verbetert de spiermassa en verbrandt vet zou willen kijken naar de anabole dieet. Dit dieet is opgebouwd rond het idee van het verhogen van testosteron en het aanwakkeren van het lichaam om spiermassa op te bouwen, terwijl gewichtheffen of uit te werken. Dit eten plan beroept zich ook op een schema - meestal met betrekking tot het eten geen koolhydraten op de weekdagen, maar alleen eiwit en vet, maar dan het eten van een aantal gezonde koolhydraten in het weekend samen met eiwit.

Vlees

Vlees is een groot deel van de anabole dieet omdat er zoveel dierlijk vet nodig is. Voor dit eten plan, moet rood vlees het belangrijkste deel van uw maaltijden. Vrijwel elk rood vlees is goedgekeurd voor de anabole dieet, zoals rundvlees, lamsvlees, buffels en vele anderen. Terwijl wit vlees is toegestaan, is het eigenlijk ontmoedigd op dit dieet, het beste geval slechts als een verandering van tempo; vasthouden aan donkerder, vettere delen van pluimvee. Vis en schelpdieren, met hun van hun gezonde omega-3 vetten, hebben de voorkeur voor pluimvee.

Zuivel en eieren

Acceptabel zuivel wordt meestal gezien als een snack of complementaire gedeelte in dit dieet. Volle melk is alleen toegestaan ​​op de carb dagen, maar kaas gegeten kan worden op elke dag. Kaas heeft een combinatie van eiwitten en vetten - belangrijk voor de anabole dieet. Voor deze specifieke dieet, zijn eieren opgenomen als zuivel en worden aangemoedigd voor elke dag of elke maaltijd. Andere zuivel wordt genegeerd.

noten

Een van de gemeenschappelijke thema's van de anabole dieet is op zoek naar voedsel dat rijk is aan eiwitten en vet. Om deze reden een aantal noten maken de lijst. Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, walnoten en pistachenoten zijn allemaal voorbeelden van uitstekende snack noten voor de anabole dieet.

Groenten

Op de carburator dagen, de meeste van uw koolhydraten moet afkomstig zijn van groenten, en alle maaltijden tijdens het eiwit dagen moet ook groenten. Groene groenten van welke aard dan ook worden goedgekeurd als onderdeel van de anabole dieet voedsel lijst. Paddestoelen, avocado's en courgettes zijn ook aanvaardbaar keuzes voor dit eten plan.

Share This Post