Index / Gezondheid / Lijst van het Voedsel voor Bloedgroep B dieet

Share This Post

Gezondheid

Lijst van het Voedsel voor Bloedgroep B dieet

Ook wel de biotype dieet, de Bloedgroep dieet is ontworpen door Dr. Peter D'Adamo, die het programma in zijn boek beschreven "Eet goed voor uw type." Over het plan, lijners eten van bepaalde voedingsmiddelen gunstig voor hun specifieke bloedgroe

Advertisement

Ook wel de biotype dieet, de Bloedgroep dieet is ontworpen door Dr. Peter D'Adamo, die het programma in zijn boek beschreven "Eet goed voor uw type." Over het plan, lijners eten van bepaalde voedingsmiddelen gunstig voor hun specifieke bloedgroep geacht. Volgens D'Adamo, voedsel eiwitten genaamd lectines verteerd worden, is afhankelijk als je een Blood Type A, B, AB of O. De B Bloedgroep persoon heeft meer flexibiliteit in haar dieet in vergelijking met O en A, maar doet het het beste op een glutenvrij dieet.

Sommige van de zoetstoffen op de positieve lijst voor Bloedgroep mensen B zijn onder andere zwarte band melasse en echte maple syrup. Honing is neutraal beschouwd, wat betekent dat het niet schadelijk, maar geen speciale voedingseigenschappen die Bloedgroep B. De natuurlijke zoetstof stevia, en kunstmatige zoetstoffen profiteren, moet worden vermeden.

De Type B Bloedgroep moet kip, spek en garnalen te vermijden. Rundvlees, eieren en kalkoen zijn neutraal eiwitbronnen. Zeer gunstig eiwitbronnen omvatten wilde zalm, lam, geit, schaap, konijn, hert en sardines. De meeste bonen moet worden afgeschaft, hoewel de nieren en de witte bonen zijn aanvaardbaar.

Type B Bloedgroepen hebben meestal lactose-intolerantie. Ze kunnen sommige low-fat en milder zuivel waaronder mozzarella kaas en geitenkaas hebben. Kefir en yoghurt, die zowel bevatten probiotica, zijn ook gunstig voor de spijsvertering voor de B Bloedgroep. Feta kaas en rijst melk zijn ook op de goedgekeurde lijst voor Bloedgroep B.

Bloedgroep B lijners hebben de meest gewichtstoename problemen met maïs, tarwe en boekweit. Ze mogen rijst, die een neutrale voedsel voor hen eet. Zeer gunstig meel of winsten omvatten haver meel en spelt. Zij moeten boekweit sobanoedels voorkomen.

Dieters met een Bloedgroep B moeten tomaten te vermijden en vasthouden aan een veel groene groenten. De Bloedgroep B heilzame vruchten omvatten ananas, watermeloen en bananen. Goedgekeurd gunstige groenten bevatten wortelen, zoete aardappelen, broccoli, spruitjes, uien en lima bonen. Deze groenten en fruit worden verondersteld om te helpen het lichaam tegen ziekten.

Olijfolie en lijnzaadolie kan worden opgenomen in het B dieet Bloedgroep. Meeste specerijen een neutraal effect op Bloedgroep B, hoewel peper en kaneel worden vermeden. Zij moeten ook voorkomen dat sesam, maïs en zonnebloemolie. Curry en peterselie zijn gunstig en kan vaak worden gegeten op de Bloedgroep Dieet.

Share This Post