Index / Huisdieren / Lijst van groenten Mijn Schildpadden Can Eat

Share This Post

Huisdieren

Lijst van groenten Mijn Schildpadden Can Eat

Schildpadden kunnen een verscheidenheid aan groenten en planten, waarvan vele je kunt groeien in een eetbare tuin speciaal voor uw schildpad te eten. Schildpadden verbruikt veel van de groenten die je te bieden, maar zorg ervoor dat giftige planten t

Advertisement

Schildpadden kunnen een verscheidenheid aan groenten en planten, waarvan vele je kunt groeien in een eetbare tuin speciaal voor uw schildpad te eten. Schildpadden verbruikt veel van de groenten die je te bieden, maar zorg ervoor dat giftige planten te voorkomen.

Basic Groenten

Gebruik bladgroenten zoals spinazie en kool, samen met erwten, groene bonen, wortelen, zoete aardappelen en paprika. De meeste harde groenten zijn aanvaardbaar als schildpadden, zoals de crunch factor als ze kauwen. Naast groenten, zal uw schildpad genieten van de af en toe een portie fruit, zoals appels, perziken, peren en mango's.

eetbare tuin

Uw schildpad zal foerageren in een tuin ruimte en eten gras en paardebloemen. Plant goudsbloemen, artisjok, peterselie, haver gras, venkel, hibiscus, zoete aardappel, waterkers en petunia's aan een verscheidenheid van eetbare planten te creëren in uw tuin. Uw schildpad kan ook verbruiken de meeste wilde bloemen, wilde bessen en grassen. Hij zal elke plant die veilig is voor menselijke consumptie en verbruikt.

giftige planten

Gemeenschappelijk giftige planten om te voorkomen dat onder andere rododendrons, boterbloemen, kamperfoelie, brandnetel, klimop, lelies, maretak en zweet erwten. Giftige planten ziekte en in sommige gevallen de dood veroorzaken. Bewaak uw schildpad voor afwijkend gedrag en een dierenarts raadplegen als u vermoedt dat een giftige plant is verbruikt.

Waarschuwing

Blootstelling aan giftige planten vereist onmiddellijke behandeling. Identificeer de plant en raadpleeg een dierenarts snel naar de schildpad te behandelen.

Met de schildpad

Bedien het voedsel uw schildpad verbruikt door het creëren van een eigen woonruimte. Plant alleen eetbare opties in de leefruimte en aan te vullen met groenten en fruit. Tafelresten zijn volkomen aanvaardbaar voor de schildpad. Containment geeft je controle en maakt het mogelijk om giftige planten te voorkomen. Supplement door de schildpad los in een gebied van gras en paardebloemen wanneer ze beschikbaar zijn en niet vermengd met iets giftig.

Share This Post