Index / Huisdieren / Lijst van de verschillende soorten van Birds of Prey

Share This Post

Huisdieren

Lijst van de verschillende soorten van Birds of Prey

Roofvogels, ook bekend als roofvogels, een soort vogel die hun voeten gebruiken (in tegenstelling tot hun bekken) om hun prooi te vangen. Roofvogels zijn carnivoren of vleeseters, die in het algemeen hebben een uitzonderlijke zicht en scherpe klauwen

AdvertisementRoofvogels, ook bekend als roofvogels, een soort vogel die hun voeten gebruiken (in tegenstelling tot hun bekken) om hun prooi te vangen. Roofvogels zijn carnivoren of vleeseters, die in het algemeen hebben een uitzonderlijke zicht en scherpe klauwen om hen te helpen vangen kleine dieren.

Eagles

Eagles zijn een voorbeeld van een roofvogel. Van de verschillende soorten adelaars, bos arenden zijn een van de grootste en sterkste. Ze leven in tropische regenwouden en hebben een lange staarten en rond vleugels.

uilen

Uilen zijn roofvogels die jagen bij zonsondergang, in de vroege uren van de ochtend of 's nachts. Ze hebben allemaal ogen die de rijrichting wijzen en zachte veren die het mogelijk maken voor een rustige vliegen. Kerkuilen hebben hartvormige gezichten en donkere veren op de bovenste delen van hun lichaam, maar licht-gekleurde veren op de onderzijde, waardoor een maximale camouflage tijdens het vliegen of op de grond.

Hawks

Harriers, buteos en Accipiter zijn voorbeelden van verschillende soorten haviken. Haviken zijn veelzijdig roofvogels die kleine dieren kunnen vangen in de vlucht of op de grond. Harriers hebben een scherp gehoor toegeschreven aan de vorm van hun gezicht schijf die hen helpt lokaliseren prooi tijdens de vlucht.

gieren

Gieren missen sterke voeten en scherpe klauwen, waardoor ze een slechte jagers. Dit is de reden waarom een ​​vulture's dieet bestaat uit dode dieren. Ze hebben kale hoofden, die hen in staat stellen om te eten zonder vuil en braken voedsel voor hun jongen, in tegenstelling tot het voeden ze vers vlees.

Falcons

Er zijn veel verschillende soorten valken gevonden over de hele wereld, met inbegrip van de kuif caracara, de Bonte Slechtvalk en de lachende bos valk. De lachende micrastur wordt gevonden in tropische bossen en heeft een benige pin in zijn neusgat, dat het zich onderscheidt van andere bossen valken. Zijn dieet bestaat uit slangen die het vangt met zijn geschubd benen te beschermen tegen slangenbeten.

Share This Post