Index / Gezondheid / Lijst van de kruidenierswinkel van Gezonde Voeding voor peuters

Share This Post

Gezondheid

Lijst van de kruidenierswinkel van Gezonde Voeding voor peuters

Als je kindje wordt 1, kan je hele boodschappenlijstje veranderen. In plaats van babyvoeding en formule, nu is het tijd om een ​​aantal van hetzelfde voedsel de rest van je familie eet te krijgen. Volgens KidsHealth, peuters moeten tussen 1000 en 140

Advertisement

Als je kindje wordt 1, kan je hele boodschappenlijstje veranderen. In plaats van babyvoeding en formule, nu is het tijd om een ​​aantal van hetzelfde voedsel de rest van je familie eet te krijgen. Volgens KidsHealth, peuters moeten tussen 1000 en 1400 calorieën per dag. Focussen op de grote groepen levensmiddelen, gangpad door gangpad, zal u helpen de meest voedingswaarde keuzes voor de energiebehoeften van uw peuter te maken.

BabyCenter beveelt aan dat 12- tot 24-maanden-jarigen krijgen 1 kop elk van fruit en groenten per dag. Peuters 24 tot 36 maanden oud moet 1 1/2 kopjes van elk. U hebt misschien al ingevoerd fruit en groenten om uw kind als zuigeling in gepureerde vorm - te produceren selecties moeten tijdens de peuter jaren in aantal en verscheidenheid toenemen als uw kind verkent verschillende texturen, vormen en kleuren.

Vruchten kunnen bestaan ​​uit bananen, appels en meloenen, terwijl groente keuzes broccoli, wortelen en groene bonen kunnen omvatten. Hoe meer variatie, hoe beter - dit zorgt ervoor dat uw peuter een breed scala aan vitaminen en voedingsvezels zal verkrijgen. Zorg ervoor dat alle fruit en groenten in kleine stukjes worden gesneden of gepureerd om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Na de leeftijd van 12 maanden, de meeste baby's overschakelen van moedermelk of formule om koemelk. Volle melk wordt aanbevolen tijdens het tweede jaar van het leven, terwijl de vetarme versies daarna worden aanbevolen. Niet alleen is de calcium in melk belangrijk, maar uw peuter kan ook nog wat broodnodige vitaminen B-12 en D. Ook voorraad op yoghurt, eieren en kwark voor het verlaten van de sectie zuivel. BabyCenter beveelt 2 kopjes melk per dag voor alle peuters.

Vlees is een belangrijke bron van ijzer, vitamine B en eiwit. Toch, wilt u ook ervoor zorgen dat u het vetgehalte van uw favoriete bezuinigingen kijken tijdens het doorlezen van het vlees teller. Slijpen op mager rundergehakt, witte kipfilet en gemalen kalkoen. Al het vlees moet volledig worden gekookt en geserveerd in kleine hapklare stukken voor eenvoudig te kauwen. KidsHealth beveelt 2 oz vlees per dag 12 tot 24 maanden oud, en 3-4 ounces voor kleuters tot 36 maanden.

Het is altijd het beste om te winkelen vanaf de buitenste supermarkt gangpaden, maar je hoeft niet verpakte levensmiddelen geheel overslaan. Granen, zoals granen, volkoren brood en crackers, zijn een noodzakelijk onderdeel van het dieet van uw peuter. Volgens BabyCenter, peuters 12 tot 24 maanden hebben ongeveer 3 oz van korrels per dag - 1 ounce is gelijk aan een sneetje brood of een 1/3-cup portie ontbijtgranen

Kinderen 24 tot 36 maanden kan tot 5 ounces korrels per dag. Oudere peuters kunnen zoutjes en gedroogd fruit te eten, maar zorg ervoor dat de stukken worden verzacht met water om te voorkomen dat verstikking. De binnenste gangpaden van de supermarkt zijn ook een geweldige plek om te gedroogde bonen, een alternatieve bron van eiwitten en vezels te vinden. KidsHealth beschouwt 1/4 kopje gekookte bonen als een portie.

Idealiter moet uw peuter te krijgen van zijn of haar nutritionele behoeften van voedsel eerste. Als kinderen groeien tot bepaalde voedingsmiddelen lief te hebben, de realiteit is dat ze kunnen ook kieskeurig zijn van tijd tot tijd. Afhankelijk van de lacunes in de voeding van uw kind, kunt u overwegen te praten met uw kinderarts over supplementen. Peuter supplementen kunnen omvatten multivitaminen, calcium en ijzer. Sommige kinderen, zoals gummies, terwijl andere de voorkeur geven shakes. Neem contact op met een arts voordat het geven van uw peuter elke aanvullingen op overdosis aan voedingsstoffen zoals vitamine A te voorkomen

Share This Post