Index / Huis / Lijst van Bed type

Share This Post

Huis

Lijst van Bed type

Er is geen betere manier om te ontspannen aan het eind van een dag hard werken dan te liggen in die perfecte bed. Bedden komen in een verscheidenheid van vormen, maten, kleuren en stijlen. Ze dienen ook verschillende doeleinden op basis van verschill

AdvertisementEr is geen betere manier om te ontspannen aan het eind van een dag hard werken dan te liggen in die perfecte bed. Bedden komen in een verscheidenheid van vormen, maten, kleuren en stijlen. Ze dienen ook verschillende doeleinden op basis van verschillende behoeften van de consument. Bedden kunnen eenvoudig, uitgebreide, functioneel of praktisch zijn. Ongeacht het type, alle bedden hebben hetzelfde doel: om u te voorzien van een heerlijke nachtrust.

Stapelbedden

Stapelbedden zijn gemeenschappelijke kenmerken in kinderkamers, slaapzalen en overnachting kampen. Ze zijn effectief ontworpen om meerdere mensen slapen in kleinere kwartalen. Mensen die slapen op de top toegang stapelbed het ofwel door ladder of via een trap. Terwijl de stapelbedden zijn efficiënt ruimte spaarders, ze hebben hun nadelen. Mensen die zich in en uit een stapelbed kan wekken iemand boven of onder het slapen.

Canopy Beds

Canopy bedden zijn groot en uitgebreid. Ze hebben vier high berichten die zijn ontworpen om een ​​gordijn boven de slaper te houden. Luifel bedgordijnen kan eenvoudig met kleine, decoratieve ruches, of ze kunnen lang genoeg zijn om het bed volledig aan alle zijden omsluiten zijn. Deze bedden zijn groot en vereisen veel ruimte.

daybeds

Daybeds zijn ingesloten aan drie kanten en komen vaak in de slaapkamers kleine meisjes 'en op de kamers. Ze kunnen worden gemaakt van hout of metaal. Veel ligbedden zijn ontworpen met een aparte opbergruimte of op wieltjes die uit rolt van onder het bed. Ze zijn kleiner dan hemelbedden.

waterbedden

Trouw aan de naam, waterbedden zijn voorzien van matrassen die zijn gevuld met water. Water bedden zijn luxe en mensen liggen in de waterbodem het gevoel dat ze zweven. Helaas zijn deze soorten bedden hebben ook een aantal nadelen. Ze zijn zeer zwaar en moeilijk te verplaatsen. Water bed gebruikers moeten ook leren hoe je de matras te vullen en hoe de zorg voor het.

hoogslapers

Net als stapelbedden, hoogslapers komen vaak voor in de slaapkamers van kinderen en slaapzalen omwille van hun functionaliteit. Ze zijn ontworpen om hoog boven rekken, bureaus, of andere meubels zitten. Uitgebreide hoogslapers hebben planken en ruimte op uw bureau ingebouwd recht in het bedframe. Kleinere hoogslapers gewoon ladders die leiden tot een verhoogd bed platform.

futons

Futons zijn meubels die kan vouwen in een bank of in een bed. Sommige futon matrassen te buigen met de meubels frame. Andere futon matrassen zijn onderverdeeld in aparte secties. Sommige futons zijn klein en eenvoudig gebouwd. Anderen hebben grote matrassen en armen die ze eruit zien als gewone banken.

slaapbanken

Net als futons, slaapbanken dienen een tweeledig doel. Het bed van een slaapbank klapt van onder de zitkussens. Slaapbanken zijn meer uitvoerig gebouwd dan futons en zijn duurder. Ze zijn ook groter en vaak meer comfortabel. Ze kunnen net zo stijlvol en elegant als moderne woonkamer meubels zijn.

hangmatten

Hoewel hangmatten hebben geen traditionele matrassen hebben, worden ze gebruikt als bedden door miljoenen mensen over de hele wereld. Hangmatten gelijkmatig te verdelen het gewicht van een slaper, dus zelfs al hangmatten niet matrassen nodig is, zijn er geen drukpunten. Ze wegen minder dan de typische bedden en zijn gemakkelijker te vervoeren. De kosten van een hangmat varieert van een paar dollar tot enkele honderden dollars.

Share This Post