Index / Onderwijs / Lijst van artikelen & Supplies Nodig om volledig Furnish een Preschool Classroom

Share This Post

Onderwijs

Lijst van artikelen & Supplies Nodig om volledig Furnish een Preschool Classroom

Voorschoolse klaslokalen zijn meestal een drukte van activiteit over een achtergrond van heldere kleuren, kunst leveringen en speelgoed voor zowel onderwijzen en te entertainen jonge studenten. Het creëren van een ideale leeromgeving voor jonge stude

Advertisement

Voorschoolse klaslokalen zijn meestal een drukte van activiteit over een achtergrond van heldere kleuren, kunst leveringen en speelgoed voor zowel onderwijzen en te entertainen jonge studenten. Het creëren van een ideale leeromgeving voor jonge studenten moeten rekening houden met zowel het leren en fysieke behoeften om ervoor te zorgen dat de studenten hebben een veilige, stimulerende plek om hun dagen door te brengen. De Investment Collaborative for Kids, CICK, suggereert het creëren van actieve, rustig en rommelige gebieden in de voorschoolse klas.

Een actieve zone in een voorschoolse klas omvat gebieden voor blokken, dramatisch spel, actieve overdekte speeltuin en muziek, volgens CICK. Suggereerde items voor het blok gebied zijn tapijt, opslag rekken of drie lage muren om scheiding te maken, en blokkeert. Blokken moet worden gekozen om verschillende geometrische vormen en kleuren zijn. De dramatische spel is voorzien van speelgoed keuken artikelen, poppen, arts kits en andere "doen alsof" kits die kinderen om rollenspel toe te staan. De overdekte speeltuin bestaat uit een verscheidenheid van ballen, hellingen, hobbelpaarden, tunnels en hoelahoep om kinderen een kans te besteden fysieke energie te geven. Tot slot, een muziekcentrum biedt studenten met instrumenten en luidsprekers voor het afspelen van muziek.

Een gemeenschappelijke rustige zone activiteit leest, die kan worden bebouwd met een klaslokaal bibliotheek. De leeshoek moet omvatten tapijt, comfortabele stoelen en boekenkasten. Een computercentrum met kind-en kleinbedrijf computer bureaus, stoelen, computers en een printer is een andere toevoeging aan de rustige zone gebied, volgens CICK. Een ruimte voor tafel speelgoed, met inbegrip van puzzels, manipulatiematerialen, sorteren en matching games, en een tafel en stoelen, biedt ook ruimte voor rustige activiteiten.

Een rommelige zone biedt peuters en kleuters met de mogelijkheid om deel te nemen in de kunst, wetenschap, het koken, houtbewerking of andere hands-on activiteiten. Een kunst is voorzien van een tafel, stoelen, opslag, ezels, jassen en display ruimte, volgens CICK. Een wetenschap gebied zou ook een tafel, bergruimte en fundamentele wetenschap benodigdheden zoals vergrootglazen, magneten en planters een kleine binnentuin beginnen op te nemen. Benodigdheden voor pretend houtbewerking en koken kan zeer basic - blokken of klei.

In aanvulling op het meubilair en benodigdheden voor werk en speelplaatsen, algemene leveringen en magazijninrichtingen zal ook nodig zijn voor het opzetten van een voorschoolse klas. Cubbies bieden studenten met persoonlijke ruimte om hun spullen op te bergen aan het begin van de dag. Een algemene zithoek voor zowel studenten en hun ouders kunnen worden opgenomen in de ontvangstruimte. Bovendien kan bulletin boards of mailboxen voor ouders te helpen met de communicatie. Gebieden voor dutje tijd, met inbegrip van matten, maken ook deel uit van de voorschoolse klas.

Zorg ervoor dat al je klas meubels en benodigdheden zijn veilig voor peuters en kleuters. Er mogen geen scherpe randen binnen het bereik van kleine handjes en organen. Play materialen moeten niet-toxisch zijn, en alle potentieel verwijderbare onderdelen moeten naar behoren worden bemeten om te voorkomen dat verstikkingsgevaar. Controleer of er geen waarschuwingen of recalls in verband met de meubels, speelgoed en andere artikelen die u wilt gebruiken. U kunt zoeken naar recalls op een product via Recalls.gov. SafeKids.org biedt een tweemaandelijks alert service met betrekking tot product recalls van items die specifiek zijn voor kinderen.

Share This Post