Index / Bedrijf / Licentie Vereisten voor Loodgieters Aannemers in Mississippi

Share This Post

Bedrijf

Licentie Vereisten voor Loodgieters Aannemers in Mississippi

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid schat de tewerkstelling van loodgieters aanzienlijk zal groeien in de komende tien jaar als gevolg van nieuwbouw en renovatieprojecten. De reparatie en onderhoud van bestaande woningen systemen zullen ook loodgie

AdvertisementHet Amerikaanse ministerie van Arbeid schat de tewerkstelling van loodgieters aanzienlijk zal groeien in de komende tien jaar als gevolg van nieuwbouw en renovatieprojecten. De reparatie en onderhoud van bestaande woningen systemen zullen ook loodgieters in dienst te houden. De meeste staten, met inbegrip van de Mississippi, vereisen loodgieters om een ​​licentie te verkrijgen voordat u gaat werken.

Toepassing

Aannemers moeten een aanvraag in bij de raad van state Contractors dienen. U moet een Mississippi staat omzetbelasting hebben of gebruik maken van fiscaal nummer en Mississippi inkomstenbelasting-nummer gebruiken voor uw aanvraag goed te keuren. De fiscale commissie levert deze nummers als je ze niet. Informatie over de toepassing bevat zakelijke informatie, persoonlijke informatie, ervaringen, verzekering informatie, financiële waard. Drie verwijzing brieven, waaronder één van uw bank, zijn verplicht bij de aanvraag. Het bestuur moet uw aanvraag ontvangt 30 dagen voordat er een bestuursvergadering. Vergaderingen worden gehouden op de tweede woensdag van de maand januari, april, juli en oktober.

testen

U bent verplicht om een ​​bedrijf en de wet examen en een trade test voor het verkrijgen van uw sanitair licentie Mississippi nemen. U krijgt een kandidaat informatiebulletin dat informatie over de registratie voor de examens na uw aanvraag is ontvangen omvat ontvangen. Examens worden twee tot drie keer per week gegeven. De enige Mississippi locatie is in Jackson, maar er zijn plaatsen in Louisiana en Alabama. Je hebt drie uur om de handel examen af ​​te ronden. De test heeft 70 vragen en moet u ten minste 70 procent te scoren. Het examen heeft betrekking op informatie, waaronder veiligheid, inrichting en apparatuur, en de algemene sanitaire voorschriften. Het bedrijfsleven en de wet examen bestaat uit 50 vragen en je hebt twee uur om het examen af ​​te ronden. Je moet ook scoren ten minste 70 procent te passen. Het heeft betrekking op zakelijke organisatie, het schatten en het bieden en fiscale wetgeving.

vergoedingen

Er is een $ 75 vergoeding voor elk examen. De licentie- en inschrijfgeld is $ 200.

Financieel overzicht

Elke aanvraag moet vergezeld gaan van een verklaring van de financiële waarde. De aanvragers moeten een netto waarde van ten minste $ 20.000. De jaarrekening moet zijn beoordeeld of gecontroleerd door een registeraccountant binnen 12 maanden na het indienen van het aan de raad van state Contractors.

Wederkerigheid

Mississippi heeft een wederkerigheidsovereenkomst met Arkansas, Louisiana, Tennessee, South Carolina en Alabama. Als u een licentie voor drie opeenvolgende jaren in een van deze staten hebben gehouden, kunt u een wederkerigheid vorm uit de Raad van Contractors te vragen. Wederkerigheid afstand doet van de handel examen, maar het bedrijfsleven en de wet examen is nog steeds nodig.

Share This Post