Index / Huis / Levensverwachting voor een tankless boiler

Share This Post

Huis

Levensverwachting voor een tankless boiler

Tankless boilers zijn een relatief recente technologie, en er zijn een aantal functies die het gebruik, de installatie en de levensverwachting kunnen bemoeilijken. De tankless of "on demand", boiler is een energie- en kostenbesparende apparaat a

Advertisement

Tankless boilers zijn een relatief recente technologie, en er zijn een aantal functies die het gebruik, de installatie en de levensverwachting kunnen bemoeilijken. De tankless of "on demand", boiler is een energie- en kostenbesparende apparaat als het zich realiseert de beoogde levensduur. Om dat te realiseren, moet u de verschillen tussen conventionele units en tankless degenen begrijpen.

water Filtration

Hoewel ze beginnen om op snelheid te komen, niet alle loodgieters zijn bekend met de nuances van het installeren van tankless boilers. De manier waarop een tankless verwarming werkt kan leiden tot een installatie probleem.

Als alle apparaten in het huis dat warm water te gebruiken zijn uitgeschakeld en niet te bellen voor warm water, de tankless boiler niet actief is. Met een elektrische eenheid, draaien op een hete water kraan genereert een stroming door de boiler. Een mechanisme in de kachel voelt het water stroomt en haalt uit met een elektrische schakelaar die schakelt de stroom naar de verwarmingselementen.

In tegenstelling tot een conventionele boiler, die water in een tank continu verwarmd totdat riep houdt, moet de tankless boiler de behoefte voelen om stroom te leveren aan het water te verwarmen. Dit betekent dat er voldoende stroming door de boiler een sensor moet zijn om de elektrische stroom naar de verwarming te maken. Een boiler van dit type heeft een scherm filter zoals die op een wasmachine te vangen verontreinigingen en sediment in het water beek stroomt in de kachel.

Een loodgieter die is alleen bekend bij conventionele boilers zich niet bewust van dit en kunnen de leidingen direct in de boiler aan te sluiten, afdichten of solderen in het sanitair (of "zweten een pijp gezamenlijke ', zoals loodgieters zeggen) dus er is geen toegang tot dit scherm. Zodra het scherm verstopt vermindert de waterstroom door de eenheid en kunnen voorkomen dat de sensor struikelen. Dit betekent dat het niet uitmaakt hoeveel kranen of apparaten op, met heet water wordt opgeroepen voor de boiler zal niet warm water te genereren. De huiseigenaar zal denken dat de boiler heeft gefaald en moet worden vervangen, terwijl het in werkelijkheid het toestel zelf is in goede orde.

Heat Damage

Wanneer een loodgieter zweet een koperen pijp gezamenlijk met een zaklamp en soldeer, de pijp erg heet. Dit geschiedt op een leiding rechtstreeks met de tankless boiler, kan de warmte worden uitgevoerd om de inwendige onderdelen van de kachel te beschadigen en verminderen de verwarming levensverwachting. De loodgieter mag nooit gebruik maken van een zaklamp op pijpen rechtstreeks aangesloten op een tankless eenheid.

Onderhoud

Of de loodgieter aangesloten het toestel correct in de eerste plaats, of als het moest worden vernieuwd, zodat er toegang tot de schoonmaak-scherm, de boiler moet regelmatig worden schoongemaakt, of "teruggespoeld." Wanneer dit gedaan en alles is aangesloten, kan er lucht in het systeem. Wanneer de verwarmingselementen zijn voorzien die door hen in plaats van een vaste stroom van water, kan dit versnellen uitbranden van het verwarmingselement. Het zal niet noodzakelijkerwijs voorkomen in een keer, maar het kan levensduur van het apparaat verminderen.

Er is een oplossing. Na het losmaken van het scherm, of doorspoelen schoon te maken, zorg ervoor dat de stroomtoevoer naar de boiler is uitgeschakeld. (Het uitschakelen van de automaten is een handige manier om dit te doen.) Met de stroom uit, stromend water door de boiler totdat alle lucht uit het systeem zal dit probleem op te heffen. Dit kan door het openen van een warmwaterkraan in het huis en laten de waterstroom gedurende een tijdsperiode totdat alle lucht uit. Op dit punt, kan het vermogen worden weer ingeschakeld en het apparaat weer in bedrijf.

Waterkwaliteit

Slechte waterkwaliteit kan invloed hebben op de tankless boiler levensverwachting. Verontreinigingen in het water corrosief en corrosie kan natuurlijk verminderen de levensduur van het apparaat. Behandelen van het water voorafgaand aan het invoeren van het apparaat kan helpen.

Gebruik

Een andere factor die de levensverwachting beïnvloedt is de mate van gebruik. Uiteraard zal grote vraag op een unit zeer waarschijnlijk te verminderen zijn lange levensduur.

Share This Post